Aangezien wij onze vertrouwde tandarts Willlemse niet meer hadden is deze vervangen door A Crespo, dat was even wennen. Maar wij, ik en de kinderen hadden gelijk een goed gevoel bij haar. Ik en mijn dochter hebben in het verleden angst voor de tandarts gekregen, maar sinds we bij Willemse zijn niet meer. Blij met zijn vervangende tandarts Crespo.
Altijd tevreden!
Personeel is heel vriendelijk, ondanks de drukte nemen de personeel de tijd, om naar hun patiënten te luisteren, Je wordt serieus genomen.
Zie boven
Goed geholpen. Tandsteen verwijderen was snel en kundig gedaan. Verwijsbriefje werd nogmaals uitgedraaid. Vriendelijk te woord gestaan.
geweldige deskundige en zeer vriendelijke behandeling door deskundige tandarts en assistenten
Deze ervaring was super.
Ben correct behandeld. Samen behandelplan opgesteld waarbij ik ook inspraak had.
eerste keer geweest en positief ervaren
Ik kom hier voor mijn Mra beugel. Ze zijn gespecialiseerd en zeer deskundig hierin.
was een beetje nervuus maar dat was niet nodig fijn gesprek
Complimenten voor de telefoniste, ze helpt mij altijd vriendelijk en snel. Je wordt niet afgewimpeld. Ook super lief geholpen door mijn nieuwe tandarts Huismans.. Na veel kiespijn heeft zij mij lief en vakkundig van de pijn afgeholpen. Dus superblij.
Je wordt altijd goed geholpen. Bij problemen worden de mogelijkheden goed uitgelegd. Ben uiterst tevreden.
Prettig, duidelijk, korte wachttijden en men denkt mee v.w.b. behandelingen die moeten worden verricht.
Er is zeker rekening gehouden met mn angst voor de tandarts
stelt mij op mijn gemak
Kan kk niet
Gezellig praktijk en zeer kundig
Vriendelijk, deskundig
Ireneplein 1