goede controle
Geen opmerkingen
Al vele jaren een abbonement op de tandarts en mondhygiënisten. Zeer slecht gebit,maar nemen de tijd om er het beste van te maken. Zorgvuldig, vriendelijk.
Veel wijzigingen voor de afspraken. Goede behandeling voor de extractie van deel van de brug rechtsonder. Geen controle daarop gekregen van de tandarts. Hoe gaan we verder?
Prima behandeling. Vervelend is dat de afspraak voor de behandeling met de mondhygieniste (die aansluitend was gepland op de tandarts) ruim een maand later is gepland, waardoor ik weer apart moet komen.
Wordt altijd netjes en goed geholpen
Erg vriendelijke mondhygiëniste, maar ze had t te druk mij als nieuwe client te hebben. Dat vond ik erg jammer. Omdat je toch prettig moet voelen bij bv een tandarts en mondhygiëniste. De dame achter de receptie is ook erg vriendelijk en vrolijk. Ook heb ik een nieuwe tandarts. Ook een vriendelijke jonge dame. Hoop dat de mondhygiëniste zich toch nog bedenkt.
Deskundig, meedenkend, flexibel en altijd gezellig en tijd voor een praatje. En dat zonder lange wachttijden.
Ben al jaren patiënt en nooit problemen.
Sociaal patiënt vriendelijk goede uitleg.
Ervaren hoe "verwend" ik was met mijn oude tandarts Jan Willem Willemsen. Tandsteen verwijderen wordt niet meer gedaan, doorverwezen naar mondhygiëniste. Preventie assistent heet dat geloof ik. Werkje van nog geen minuut, "sorry meneer daar hebben we geen tijd voor, na 2 maal aandringen. Stap ik buiten, lege wachtkamer... Tijdens de behandeling erg rumoerig, deuren stonden open en er werd volop gekletst, niet echt comfortabel. Halverwege het bijslijpen van een tand werd er nog een doekje op mijn borst gelegd, moest dit dan niet vanaf het begin? Erg rommelig, voelde me een beetje ongewenst. Op zoek naar een andere tandarts.
Vriendelijk, duidelijke uitleg, zorgt voor een zo mogelijke prettige behandeling.
Mijn onder protege zou aangepast worden, maar past nu slechter dan daarvoor. Werd beloofd om in oktober terug kontakt met mij op te nemen, ben benieuwd
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Kundige en vriendelijke mensen
Een goede ervaring,een goede uitleg en behandeling met een goed resultaat
Door communicatie problemen heeft een tandarts de behandeling geweigerd die gepland stond. De tandarts deed dat op een hele vervelende manier. Gelukkig is de behandeling overgenomen door een collega van haar.
Positief
Voor het eerst bij tandarts Crespo na jarenlang prima ervaringen met tandarts Willemse. Ontvangst en controle waren goed. De vorige tandarts verwijderde altijd zelf tandsteen. Nu zou ik naar mondhygiëniste moeten. Ik vind dat een beetje overbodig, daar tandarts dat gemakkelijk zelf kan doen.
Afspraak maken eenvoudig. Geen wachttijd Netjes geholpen
Personeel is altijd vrolijk. Houden rekening met met de patiënt. Hoef nooit lang te wachten in de wachtkamer.
Vriendelijk, professioneel, op tijd,
Super blij met resultaat. Kon snel terecht en zorgvuldig geholpen.
Onduidelijk dat we 2 afspraken hadden moeten maken voor ook het reinigen van het gebit. Was niet duidelijk
Erg vriendelijk en duidelijke uitleg.
Goede adviezen en meedenkend
Ireneplein 1