Vlot en goed
Werd op een later tijdstip geholpen,
Zie boven
Assistente had mijn mra beugel verkeerd hersteld dit hersteld door kundige tandarts.
Rustige en goede tandarts
Het was een prima ervaring.
Een uitstekende tandarts
top
Als ex- patiënten van tandarts Willemsen hadden wij verwacht bij een van de twee vrouwelijke tandartsen terecht te komen, zoals ons was medegedeeld per e-mail. Dit bleek niet te kloppen. Op zich niet zo erg maar de ( mannelijke) tandarts stelde zich niet aan ons voor, dus wij weten zijn naam niet eens. Beetje raar en niet erg beleefd….. Verder was hij wel geschikt. In de behandelkamer is het onrustig door rommelende medewerkers in de ruimte er achter en redelijk harde muziek. De hygiëne in de praktijk is niet best: in het toilet zijn geen zeep en handdoek aanwezig en in de poetshoek ontbreken bekertjes en, wederom, een handdoek. Dit hebben wij al meerdere malen ervaren en zelfs aangegeven in een vorige recensie! Beetje hypocriet ook dat de patiënten dan verzocht worden zo min mogelijk aan te raken, inclusief de gsm…..
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Bij zowel mondhygiëniste en tandarts fijn en vriendelijk geholpen. Dit geldt ook voor de baliemedewerkster
Ik ben tevreden en kom graag terug
Zowel bij Kitty als tandarts Kirsten ben ik vlot en correct geholpen. De uitleg over vervolg afspraken was duidelijk.
afspraak op tijd en de behandelingen uitstekend en vakkundig
Apart dat ik nu pas wordt doorverwezen naar een mondhygiëniste.
Mijn laatste bezoek begon met een wachttijd van ong. 20 min. (niet eerder voorgekomen!) Bij navraag bleek ik de verkeerde wachtruimte te hebben gebruikt. Moest boven zijn. Eenmaal daar kwam ik terecht bij een mondhygienist, waarmee ik zelf geen afspraak had gemaakt. Na zijn behandeling kreeg ik terug beneden gekomen te horen dat ik ook nog een controle op het programma had staan. Na enige navraag door de persoon achter de balie moest ik weer boven zijn voor verder verloop. Tot mijn verbazing kwam ik weer terecht bij de mondhygienist die mij eerder had geholpen. Hij zou de controle doen, omdat de tandarts op dat moment geen tijd had. Na e.e.a. heb ik met de medewerkster achter de balie afgesproken dat een volgende afspraak absoluut anders zal moeten verlopen dan deze!!! Zij beloofde dat. We zullen zien!!!
Heel goed
Tandarts Huijsmans is vakkundig , vriendelijk en geeft goed advies
Prettig.
Geweldige tandarts die rekening houdt met mijn angst en me op mijn gemak stelt
Deze tandarts ken ik al jaren en ik heb er een heel goed gevoel over
Goede ervaring, vestiging , hygiëne en deskundig.
Afspraak liep keurig op tijd, en ik stond binnen 10 minuten weer buiten.
Jonge tandarts met een frisse blik op ons gebit.
Helaas nog geen e mail ontvangen ivm met een volgende afspraak.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal