oed
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen
De behandeling begon op de afgesproken tijd en was snel, prettig en professioneel. IK merk overigens op dat Tandarts Willemsen nog steeds voorkomt op de lijst met namen van tandartsen, maar die is al een half jaar met pensioen.
Zeer vriendelijke tandarts die exact uitlegt wat ze doet
gewoon goed
Uitstekende ervaringen met Tandartspraktijk het Centrum.
De complete behandeling werd bij mij voor het eerst gedaan door een paro preventieassistent en voor mijn gevoel deed hij de periodieke controle zorgvuldig. Ik weet uiteraard niet of e.e.a. ook inderdaad is uitgevoerd op het niveau van de tandarts zelf. Ook de gebitsreiniging deed hij uitgebreid, goed maar vooral ook pijnloos. Ik kreeg daarbij nog een nuttige voorlichting over het zelf reinigen van mijn tanden. Mijn complimenten hiervoor.
Ik heb mijn ‘tanartsangst’ aangegeven. mijn behandelend tandarts heeft me op een zeer rustige manier door de behandeling heen geholpen.
Personeel is vriendelijk en geeft op een plezierige wijze toelichting op of tijdens behandeling.
Wanneer de patiënt in de wachtruimte zit boven, kun je het gesprek horen van de patiënt voor jou en de tandarts. Ik vind dit persoonlijk storend vanwege de privacy.
Goede tandarts. Echter vind ik de privacy matig. Wanneer je boven in de wachtruimte zit kun je precies horen wat de cliënt voor mij verteld tegen de tandarts én andersom.
Voordat tandarts Willemse toetrad tot tandartsenpraktijk her Centrum was ik al jarenlang klant bij hem. Nu hij met pensioen is gegaan heb ik kennisgemaakt dmv een consult met de nieuwe tandarts, tw mw. Crespo. De eerste indruk is goed, zij komt mij over als zeer bekwaam in haar vak. De eerste indruk is over het algemeen de beste.
Voor de eerste keer bij mijn nieuwe tandarts is heel goed bevallen..
Vriendelijk personeel, prettige behandeling
Zoals al lange tijd een uitstekende tandarts
Normaal 2x per jaar behandeling. Afgelopen jaar, na diverse malen door de secretaresse, verzet te zijn geweest, konden we eindelijk na ca. 13 maanden terecht. En dan nog niet bij de eigen tandarts maar bij een, later bleek, bijzonder goede vrouwelijke tandarts. Chapeau voor haar.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal