Al jaren is Samira mijn vast mondhygieniste en ben ik erg tevreden over haar manier van werken. Ze is erg vriendelijk en kundig.
De zorg die C. met zijn assistent biedt sluit uitstekend aan bij de individuele behoefte welke ik heb. Dit geldt niet alleen voor mij maar ook voor mijn verstandelijk gehandicapte zoon. Dit laatste is ontzettend knap. C. stelt mijn zoon prima gerust en levert fantastisch werk.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat de zorg goed aansluit bij u en uw zoon. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Uitleg gekregen over de behandeling en advies
Vriendelijk en kundig personeel
Door mijn behandeling op mijn eerste skool bij de skool tandarts, begin ik met niet goed relaties tegen tandarts. Als het echt nodig was, daarna ga ik bij een tandarts. Maar bij Tandheelkundig Centrum Steenbergen, was ik niet bang, ik was op zijn gemak.
Zeer tevreden over de controle
Nooit lange wachttijden,ik kom er al jaren en altijd prima geholpen!
Al sinds de jaren 7tig van vorige eeuw bij Schoenmakers. Altijd tevreden
Goede ervaring
Heel vriendelijk ontvangen door tandarts en assistente.
Bij de klachten, werd er gelijk een afspraak gemaakt, ik mocht gelijk komen. De eerste keer was even wat minder, konden de oorzaak niet vinden en werd ik naar huis gestuurd, maar de vervolg afspraken waren goed en werd ik goed geholpen en behandeld aan mijn klachten. Zelfs heeft de tandarts mijn echtgenoot opgebeld hoe het met mijn ging. Dit was tandarts zelf en werd als zeer positief ontvangen.
Bedankt voor uw positieve review. Helaas komt het weleens voor dat een pijnklacht niet direct duidelijk te lokaliseren is en kan even afwachten een optie zijn om te voorkomen dat we een verkeerd element behandelen. Gelukkig hebben wij de pijnklacht alsnog kunnen lokaliseren en kunnen behandelen. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens bij ons in de praktijk. Team Tandheelkundig Centrum
Duidelijke uitleg word rustig verteld wat er te zien is en of het goed gaat net als het beantwoorden van vragen
Deskundig, snel en perfecte behandeling gehad.
Altijd goede ervaringen!
Duidelijke uitleg en tips gekregen.
Mijn tandarts is top, houd rekening met je. Persoonlijk vind ik het fijn dat alles word verteld voor het word gedaan.
Na eerdere bezoeken was dit een verademing
Als is goed
Bedankt voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
…
Werd er op gemak gesteld voordat de behandeling plaats vond.
Altijd duidelijke uitleg over wat er gedaan gaat worden. Vriendelijke en professioneel personeel.
Voor de eerste keer de nieuwe tandarts ontmoet. Was een fijne ervaring. Rustig, duidelijk en vriendelijk.
De patiënt telt echt, er wordt gezocht naar een adequate/ doeltreffende en vooral snelle oplossing. Meedenkend in de planning ivm werk. Fijn dat alle behandelingen onder één dak kunnen plaatsvinden. Waar vind je het nog dat de tandarts na zijn officiële werktijd bereid is de patiënt uitvoerig te onderzoeken, informeren en behandelen.
Bedankt voor uw positieve review, we doen ons best om mee te denken met de patiënt, binnen de mogelijkheden die er zijn. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Vriendelijk personeel, kundig en goede uitleg
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen