Heel goed
Snel en goed geholpen.
Mijn opmerking n.a.v. een vorig bezoek aan de preventie-assistente werd goed opgepikt. Nu geen last van de gebitsreiniging bij een andere preventie-assistente. Compliment daarvoor.
Bedankt voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geholpen door deskundig personeel.
Ik had een wortelkanaalbehandeling nodig en die is zonder pijn verlopen. Ze hebben meermaals gevraagd of alles goed ging. Ook heb ik geen last gehad van napijn en zijn ze vriendelijk en zorgvuldig geweest. Daarbij hebben ze ook vaak gezegd wat ze aan het doen waren en wat ik kon verwachten. Ik ben super tevreden.
Positief.
Goed behandeld en alles goed uitgelegd. Top.
Ik kon moeilijk volgen wat de tandarts bedoelde en wat er precies aan de hand was. De assistente bleef niet in de ruimte zodat die het mij ook niet kon uitleggen. Niets ten nadele van de kundigheid van de tandarts, maar mijn echtgenote en ik worden graag geholpen door iemand die we kunnen verstaan en begrijpen.
Dank voor uw reactie. Wij vinden het heel belangrijk om onze kwaliteit en service hoog te houden. Uw review nemen wij dan ook graag mee ter verbetering, want ook wij willen dat u als patiënt te allen tijde heldere communicatie ervaart. De tandarts in kwestie is de Nederlandse taal nog verder aan het ontwikkelen en hier geeft ze prioriteit aan. We gaan er naar aanleiding van uw feedback vanaf nu wel voor zorgen dat er altijd een assistente bij deze tandarts blijft. Op deze manier kan onze tandarts haar Nederlands blijven verbeteren, maar voorkomen we in het vervolg dat er ruis kan ontstaan in communicatie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Is goed
Ben op een goed en vakkundige manier verzorgd tijdens mijn behandeling
Al meerdere keren een heel prettige ervaring gehad. Op het gebied van service en uitvoering van behandelingen was het prima geregeld.
Oude kroon moest eruit, en noodkroon erin, wat niet helemaal goed lukte. Bijna een uur en drie kwartier met m'n mond open gezeten. (weet niet hoe het heet wat ze op je mond zetten). Noodkroon mislukte, rukken en boren was t gevolg. Kreeg een soort rubber snel nog als noodkroon, en ik stond buiten. Niet zo'n prettige ervaring, je voelt je hulpeloos als je daar ligt, en kan niet reageren.
Dank voor uw review en feedback. Net als bij alle patiënten, helpen en adviseren onze behandelaars vanuit hun expertise en altijd met goede bedoelingen, ook wanneer zich pijnklachten voordoen. Jammer om te horen dat dit een vervelende ervaring voor u is geweest. Graag zou ik deze ervaring met u willen bespreken, zodat we tot een goede oplossing kunnen komen en van deze situatie kunnen leren. Zou u telefonisch of per e-mail contact met ons willen opnemen via [email protected] / 0167 563 780. Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima fijn dat ik beneden kon
werd gevraagd of ik verdoving wil voor de behandeling de reparatie aan de kies ging snel en zonder pijn behandeling duurde 15 minuten en viel voor mij mee, had me erger voorgesteld.
Het was heel goed
Ik heb het gevoel deskundig geholpen te worden en dat er geen onnodige zaken gedaan worden.
Alle tijd om probleem op te lossen.
Ben al meer dan 40 jaar patiënte hier en, ondanks het feit dat ik al jaren ver buiten de regio woon, hoop ik dit te blijven zolang ik leef. Altijd vriendelijke dames aan de receptie en altijd deskundige behandelingen, waarbij in geval van een gebitsprobleem ook oplossingen bedacht worden die haalbaar en betaalbaar zijn. Niets dan lof!
Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, mijn ervaringen zijn altijd positief geweest.
Vriendelijk en kundig personeel
Snel en vakkundig geholpen . Voel je volledig op je gemak
Het is altijd weer een lekker en schoon gevoel in je mond na een bezoek.
drie keer terugkomen voor behandeling vind ik niet nodig
Vulling van tand Na eerste behandeling nog een scherp randje Volgende dag verholpen Ik ben tevreden
Bedankt voor uw positieve review en feedback. Helaas komt het weleens voor dat de kies na de behandeling nog een scherp randje heeft, iets wat soms niet direct gevoeld wordt. Gelukkig hebben wij uw klacht snel kunnen verhelpen. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Door uw centrum is mijn angst (en die was groot) voor de tandarts volledig verdwenen.
Bedankt voor uw positieve review, wat fijn dat uw angst helemaal verdwenen is! Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen