Duidelijkheid en goed advies
Ben doorverwezen door eigen tandarts naar jullie praktijk voor wortelkanaalbehandeling. Behandeling is prima gegaan, geen klachten. Communicatie bij jullie over behandeltraject is vele malen beter dan bij eigen tandarts. Jammer dat dit de laatste behandeling was in het traject. Dus dikke plus voor jullie, dikke min voor eigen tandartspraktijk. Wat me wel nog van het hart moet.. Communicatie over de kosten van een totaal traject i.c.m. eigen bijdrage via tandartsverzekering mag bij alle praktijken beter! Patient kan zo beter nadenken over wanneer welke behandeling en kosten spreiden.....
Bedankt voor uw positieve review. Als er een behandeling plaats moet vinden sturen wij (vaak digitaal) een begroting toe, waarop aangegeven staat wat de kosten zijn bij ons. Helaas kunnen wij in uw geval niets over de kosten van een totaal traject zeggen omdat u, zoals u aangeeft, alleen bij ons bent gekomen voor de wortelkanaalbehandeling op verwijzing. Als mijn informatie niet overeenkomt met hoe het is verlopen, dan horen wij dat graag. U kunt ons bellen op 0167-563780 of mailen naar [email protected]. Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De afwerking van mijn afspraak is correct en ter zake kundig afgewerkt
Bedank voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Mijn ervaring is goed.
Bedankt voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Aardige tandarts ,als er wat gedaan moet worden dan legt hij alles goed uit ,steld je gerust en neem de tijd
Controle bij zeer kundige tandarts!! Al jaren hier en altijd keurig, veiendelijk en kundig.
De wachtkamer op de begane grond vind ik echt een verbetering. Rustige, prettige sfeer. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aandacht en zorg van tandarts Monteiro.
Fijne tandarts
De afspraak begon tijdig, juiste expertise van de assistent en tandarts
Goede ervaring.
Good experience
Ik kwam voor een noodgeval. Direct teruggebeld en geholpen. Tandarts en mondhygiënist zijn empathisch, gebruiken moderne technieken en zorgen voor prima eindresultaat.
Het is een bekende ruimte. En genoeg ruimte om me heen.
Ik heb voor het eerst een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Hier was ik door de meest wilde verhalen op internet gespannen voor. De rust van de tandarts en het continu peilen van mijn gevoel heeft me de behandeling ontspannen laten ondergaan. De napijn heb ik wel als pijnlijker ervaren. Gelukkig kon ik na een week weer terug om de behandeling af te maken. En sindsdien ben ik pijnvrij!
Bedank voor uw positieve review. Helaas reageren patiënten verschillend op de behandeling. Pijnstillers kunnen soms verlichting geven. Gelukkig bent u nu weer pijnvrij! Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Probleemloze verwijdering van tandsteen
Wachttijd was wat langer dan normaal want er was apparatuur stuk. Dat is overmacht. Werd over gecommuniceerd. En excuses voor aangeboden. De tv 1ste verdieping vind ik erg irritant. Vervelende zender en geluid veel te hard.
Bedank voor uw positieve review en feedback. M.b.t. de tv op de eerste verdieping: het is lastig om een zender te vinden waar iedereen zich in kan vinden. Wel hebben wij het volume aangepast naar beneden. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Al vele jaren zeer tevreden. Deskundig en vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijke tandarts met aandacht voor de patiënt.
Prima team waar je altijd terecht kan voor vragen, bij behandelingen is de uitleg rustig en duidelijk.
Heel rettg ervaren
Een gecombineerde (controle en schoonmaken) afspraak maken is een crime. Vóór de overname werd dat sowieso tegelijkertijd gedaan wanneer nodig. Nu duurt het lang voordat je komen kunt. Kreeg vorige week een herinnering aan een afspraak en op dezelfde dag een vraag of een afspraak wilde maken(?) Kreeg daarna op de mail twee afspraken voor mijn partner. Toch maar even bellen welke het nu precies zijn moest. Zelf vind ik het niet erg dat ik al vijf tandartsen als "vaste" tandarts heb gehad, maar dat geldt niet voor iedereen denk ik. Maar de tandartsen van tegenwoordig doen heel goed hun best, om maar eens complimenteus te eindigen.
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen