mijn ervaring is goed netjes op tijd,goede uitleg.Altijd heel vriendelijk en netjes.
Bedank voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Gewoon perfect alleen jammer dat ik de tandarts niet helemaal kon volgen.
Bedank voor uw positieve review en feedback. Het is voor u als voor ons van belang dat u de tandarts kan volgen. Mocht iets niet duidelijk zijn, vraag het dan gerust aan de medewerkers tijdens de behandeling. Als het iets is waarop wij u nog duidelijkheid kunnen geven dan kunt u ons bellen op 0167-563780 of mailen naar [email protected]. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Aardige professionals, goede uitleg.
Tevreden over de handeling (kroon)
Afspraak gemaakt in het weekend , maandag morgen terug gebeld en voor de zelfde dag een afspraak gemaakt en na een controle nog de zelfde dag behandeld. Heel snel en netjes geholpen .
Het is een praktijk waarbij je merkt dat zorg hoog in het vaandel staat.
De behandeling zijn pijnloos verlopen, voor een prothese gebit boven schoon en netjes doorlopen.
Op tijd en vriendelijk behandeld.
Professionele en vriendelijke behandeling. Erg leuk om gegaan met mijn 3 jarige. Ervaring met de tandarts voor hem ook zeer positief.
Bedank voor uw positieve review, wij hopen u en uw 3-jarige ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Vriendelijke behandeling met aandacht voor de eventuele pijntjes van de patiënt.
Uitstekende en vakkundige hulp door klantvriendelijk personeel.
Ik heb vertrouwen in de vakkundige behandelingen. Goede resultaten zonder na klachten.
Hele rustige binnenkomst . Duidelijke vermelding waar aan te melden. Schoon en fris.
Vind het nogalbopdringerig dingen die ik niet wil opdringen
Bedank voor uw feedback. Wat jammer dat u het idee heeft dat wij dingen willen opdringen. Dit is niet onze intentie. Wel geven wij graag uitleg en advies over wat het beste is voor uw gebit en daarmee uw gezondheid. Graag zouden wij in contact willen komen met u om uw verhaal te horen. Wilt u ons bellen op 0167-563780 of mailen naar [email protected]? Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum
Prima.
Zolang we nu in deze praktijk komen, hebben we geen klachten, over wie dan ook, die mij tot dusver behandeld of geholpen heeft. P.S., de naam van een voor ons nieuwe mondhygiëniste ben ik vergeten. Bij die vraag heb ik een gok gedaan.
De behandeling startte precies op de ingeplande tijd. De halfjaarlijkse controle ging tussendoor. De reiniging werd vakkundig uitgevoerd.
nvt
Vlotte behandeling
beter meteen te behandelen als je toch al iets op het spoor bent, want nu ben ik eerst weer een week bezig om eea tot rust te laten komen, al 3 nachten in touw met spoelen enz om t geklop en gebonk (zenuwpijn?)tot rust te brengen, en dan moet de behandeling nog gebeuren, maw je wordt er niet vrolijker van. Ook aanbevelen in onderstaande vraag snap ik niet, wat aanbevelen? de tandarts? de praktijk? overslaan kan niet, dus maar met nee beantwoord, aangezien ik niet snap wat er staat.
Goed en vlot geholpen
Vriendelijk,deskundig en ik was geheel op mijn gemak.
Duidelijke uitleg. Zorgvuldigheid behandeling
Grote Kerkstraat 34