Vakkundig geholpen zeer tevreden
Geachte heer/mevrouw, Wij danken u voor uw zeer mooie reactie. Wij streven er naar u in de toekomst ook vakkundig te blijven helpen met persoonlijke aandacht. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De jaarlijkse controle beurt is gehad. Hierbij werd aangegeven dat er een heel klein beetje tandsteen was aangetroffen. Zoals iedereen vermoedelijk wel weet is dat 2 minuten werk om even weg te halen en dit wordt door veel tandartsen gelijk meegenomen. Maar hier moet je dus weer een aparte afspraak inplannen. (Dat hoefde niet gelijk omdat het zo weinig was.) Begrijpelijk dat er verdiend moet worden, maar een beetje klantgericht zou zijn om dit gelijk mee te pakken tijdens de controle. Desnoods reken je dan iets extra voor de controle.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Vervelend te horen dat uw beleving anders is geweest dan waar wij naar streven. Graag nemen we uw ervaring mee in onze leerweg om het voor u als patiënt een zo goed mogelijke ervaring te laten worden. Graag verzoeken we dan ook om een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch contact op te nemen op 0167-563780 (vragen naar onze praktijk manager) Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel, fijn dat u dit benoemd heeft. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er in de toekomst toch iets zijn waar we iets in kunnen verbeteren horen we dit uiteraard ook erg graag. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Perfect. Persoonlijk
Goede voorlichting en een prettig gesorek
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie, we waarderen dit enorm. Fijn dat voor u de ervaring prettig is geweest. Uiteraard streven we ernaar om dit in de toekomst voort te zetten. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede uitleg over alles, zeer vriendelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat u een goede uitleg heeft ervaren. Hier streven we naar om alles zo goed mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten. Uiteraard mag u ook altijd aangeven als er in de toekomst iets is waar we u nog beter in kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed vriendelijk en pijnloos nagekeken!!
Geachte heer/mevrouw, Wij danken u voor uw mooie reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
ik kan ruim op tijd geholpen worden.
Geachte heer/mevrouw, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. We waarderen dit enorm. Fijn te horen dat u het als fijn ervaart. We zullen er naar streven om dit voor u zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw positieve reactie. Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben fantastisch geholpen. Ging met lood in mijn schoenen naar de tandarts maar toen ik aan de beurt was, werd ik heel goed geholpen door de tandarts assistenten en de tandarts, waardoor ik op mijn gemak werd gesteld. Er werd van te voren en tijdens de behandeling precies verteld wat ze gingen doen wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we voor u het lood in de schoenen weg hebben kunnen krijgen door de positieve ervaring. Uiteraard horen we het ook graag als er verbeterpunten kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Hij ging prettig met onze kinderen om en ze waren op hun gemak. Hij beantwoordde al mijn vragen en was heel positief over hun gebit. Ook ik werd goed en vlot geholpen. Ik had wel willen weten dat ik zelf voor mijn behandeling moest betalen.
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw positieve reactie. Wat vervelend dat u het op de hoogte stellen van de kosten niet positief heeft ervaren. Wij zullen dit meenemen in ons team en bespreken waar we hier op kunnen verbeteren. Dank u wel voor de feedback hierin. Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wordt altijd heel goed geholpen.
Bedankt voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ondanks mijn angst voor de tandarts, mede door ervaringen uit het verleden, zorgt deze tandarts met zijn rust en kalmte ervoor dat ik elke keer weer, ook tijdens boren, rustig in de stoel kan blijven liggen. Heel fijn mensen mens!
Ben weer fijn geholpen, met name met de mondhygiëniste ben ik erg blij.
Was een prima controle! Denk dat ik bij Dominika geweest ben. Weet het helaas niet helemaal zeker, vergeten!!! W.s door nerveusiteit! Sorry!!!
Bedankt voor uw positieve review. Herkenbaar dat je door zenuwen dingen vergeet, geen probleem. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Betrokken en persoonlijk. Begaan met de patiënten. Geen pijn gehad van de ingreep
Vriendelijk en snel geholpen
prima, heel fijne tandarts
Er is n klein stukje van n kroon afgebroken, dat werd gerepareerd. Daarna volgde n forse rekening waar o.a. n 3 vlaksvulling bijstaat . 1.5 dag ligt het stukje er al weer af . Wordt over 3 dagen weer gemaakt. Ik heb daar niet zoveel vertrouwen in t lapmiddel. Zal er wel op neer komen dat er n nieuwe kroon op gaat maar dan heb je wel vtv onnodige kosten gehad . Dus hopelijk blijft t stukje goed zitten.
Zal hier niet meer komen. Je staat met een bloedende mond vol tandpasta weer naar buiten.
Zeer positief. Wordt altijd goed en erg vriendelijk geholpen.
te vreden
Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Alles werd goed uitgelegd en deskundig gedaan.
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen