Alles netjes volgens afspraak
Pijnloos en snel.
Zie de opmerking hierboven
Zeer tevreden over de tandartspraktijk. Nemen de tijd voor je, overleggen duidelijk.
Goede en nette behandeling gehad.
Goed onderzocht en uitleg gekregen.
Na overname/ samengaan een paar jaar geleden van de tandartsen naar tandheelkundig centrum, zijn mijn rekeningen behoorlijk hoger geworden. Heb nu 3 keer achter elkaar een andere mondhygiënist gehad. Ook 3 keer goed bedoelde uitleg gehad over gebitsverzorging en 3 keer uitleg moeten betalen.
Heel vriendelijk. Duidelijke uitleg.
Schoenmakers is een goede allround tandarts. Die mij wel wilde helpen. Een collega tandarts gaf mij dat gevoel niet. Het pand kan beter voor mensen slecht ter been. Denk aan railing bij de helling veel zware smalle voordeur. Drempels in het pand. Ongelijke vloer in de hal.. gelukkig wilde schoenmakers mij wel helpen met mijn wens om van die intense pijn af te komen.. de bovenkaak zijn de tanden weg.. voelt zoveel beter het is nu nog maar 5 dagen na de behandeling. Helaas worden de tanden in de onderkaak ook steeds pijnlijker. Maar dit weet de tandarts. Eerst aan de boven prothese wennen.
Inmiddels al weer een aantal jaren zorg ontvangen van dit fijne en deskundige team. Zeer betrokken en perfectionistische tandarts met goed opgeleide en kundige assistente(s). Fijne locatie met mooi monumentaal gebouw voorzien van alle gemakken (airco, moderne praktijk apparatuur, etc.).
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie, wij waarderen dit enorm. Fijn dat u de deskundigheid benoemt, een van ons hoog in het vaandel staande eigenschappen voor u als patiënt. Leuk dat u ook ons mooie pand benoemd waar karakter maar ook modernisering te proeven zijn. Hier zijn wij enorm trots op. Mochten we in de toekomst ergens in kunnen verbeteren horen we dit uiteraard ook erg graag. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk Geen overbodige behandelingen voorgesteld Tandarts leek wat onzeker maar wel kundig
Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie waardevolle reactie. We nemen uw reactie omtrent een gevoel van onzekerheid mee en bespreken dit in onze algemene team evaluaties. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
kundig, fijn en snel
Geachte hee/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat u uw ervaring kort en bondig heeft omschreven. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw zeer fijne reactie. We streven ernaar om de deskundigheid vast te en houden en uit te breiden naar alleen maar meer met persoonlijke aandacht. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zal nooit m'n favoriete uitje worden,maar zoals ik geholpen word is t oke
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Een tandarts bezoek is niet 1 van de hoogste punten op het leuk lijstje, dat weten we. We streven er uiteraard wel naar om het bezoek voor u zo fijn mogelijk te laten verlopen zodat uw drempel zo laag mogelijk blijft. Geef ook zeker ons feedback als er punten zijn waarop we mogelijk kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Als hier boven geantwoord
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. We waarderen dit enorm. We streven er naar om uw ervaring goed te houden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
De laatste keer en deze weer fantastisch geholpen. Tandarts Pedro heeft mij de laatste keer goed geholpen en Samira heeft dit nu ook gedaan. Mijn tanden zijn weer schoon!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Fijn dat uw ervaring bij beide behandelaren zeer goed is ervaren. We streven er naar om dit in de toekomst vol te houden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zo fijn dat er tandartsen zijn die hun uiterste best voor je doen. Het hele team is geweldig, ik ben blij met Tandheelkiundig Centrum Steenbergen!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Heel mooi dat u het gehele team benoemd. We waarderen dit enorm. Wij streven er met ons gehele team naar om uw ervaring zo positief mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben zeer vriendelijk deskundig en correct geholpen.
mijn ervaring is goed
Mijn vadrse proteze was van de inplant 1 schroefje losgekomen de bali meedewerker zijn ja we kunen je niet helppen en het was vrijdag ze zijn moet je mandaag trug kommen ik zij hoe moet hij eeten dan die paar dachen ze zijn ja we kunnen niet zomar helpen we hebben zieten vool met afspeakken .ik zij moet je afen en tandarc frachen mieschin hij kan tusendoor die 1 e schroefje fastzetten ik was geel boos op haar toen hebt zijn gevraagt mijn vader werd geholpen door de tandarc . Jamer dat meedewerker geen verschil kan makken tussen spoed en standart afspraak Zij is 0 in haar erfaring graag mier info aan haar geefen hoe ze kan mensen helpen met dat glijken probleemen
Geachte heer/mevrouw, Wat vervelend te moeten vernemen dat u een niet prettige ervaring in onze praktijk heeft gehad. Wij verzoeken u dan ook een mail te sturen naar [email protected] of om telefonisch contact op te nemen op 0167-563780 (vragen naar de praktijk manager) Hierdoor kunnen we dit intern bespreken en verbeteren zodat we dit kunnen voorkomen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ervaring met mijn tandarts is perfect. Professioneel, rustig en patient gericht..
Geachte heer/mevrouw, Grote dank voor uw positieve reactie. Professionaliteit, rust en een persoonlijke kant zijn mooie complimenten en voor ons belangrijk om dit hoog op onze lijst van zorg te zetten. Voel u ook vrij om ons ook zeker aan te geven als er verbeterpunten mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gezellige sfeer, goede tandarts
Geachte heer/mevrouw, Wat fijn dat u een gezellige sfeer ervaart in onze praktijk. Wij waarderen dit enorm en streven ernaar om dit vast te houden zodat een bezoek aan de tandarts in een zo ontspannen/gezellige manier plaats kan vinden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heb aan bovenstaande weinig toe te voegen.
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw reactie. We streven ernaar om de service/kwaliteit voor u in de toekomst zo te houden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
zie boven
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Heel fijn dat u niks te klagen heeft. We streven ernaar om dit voor u in de toekomst ook ze te houden. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
De mondhygiëniste vertelde precies wat ze ging doen en controleren. Ze weet je duidelijk op je gemak te stellen. Kom al jaren bij deze tandarts, altijd goed en duidelijk om een afspraak te maken. Er zijn flexibele openingstijden en behandeltijden. Goeie herinneringen om je afspraak niet te vergeten.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wat fijn te horen dat u al jaren een positieve ervaring heeft in onze praktijk en dat u de flexibele openingstijden prettig vindt. Graag horen we het ook als er verbeterpuntjes zouden kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen