Goede ervaring
Volgens de afgesproken tijd was ik aan de beurt, ik werd vriendelijk ontvangen en ben goed geholpen.
Op tijd geholpen, nam de tijd, jonge maar fijne tandarts, mooi pand, ruime openingstijden, afspraak snel in te plannen.
Een afspraak voor wortelkanaalbehandeling , echter de jaarlijkse controle kon niet tegelijk. Echt niet netjes, beetje geld klopperijheb hierover gebeld kon niet gecombineerd worden
Ruim voldoende
Personeel is kundig en nemen de tijd voor je. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoud en hoe hij wordt uitgevoerd
Min punt is wel dat ik geen oproep meer krijg voor halfjaarlijkse controle van mondhygienist en tandarts.
Ik kom al jaren bij de praktijk. Ik voel mij welkom en gehoord en de uitvoering is altijd zeer professioneel
behandeling is tot nu toe altijd naar wens verlopen
Vraagt niet hoe het gaat tijdens de behandeling. Liever haar niet méér een volgende keer.
heel goed
Vriendelijk en professioneel
Je wordt goed en deskundig geholpen. Duidelijke communicatie war betreft afspraken.
Goede behandeling door zowel tandarts, mondhygiëniste als baliepersoneel.
Zie hierboven
Vriendelijk personeel Hebben geduld voor kleine kindjes
Heel fijn personeel… Dokter Dominica evenaart mijn vorige tandarts die met pensioen gegaan is. En dat is voor mij belangrijk want ik heb helaas een hele laag pijngrens bij de tandarts. Jolanda ook top.. ook heel rustig en liefdevol in haar werk. Gewoon top.
Vriendelijke receptioniste, bij het maken van de afspraak. Ook de tandartsassistente was vriendelijk, waardoor ik me op mijn gemak voelde. En het belangrijkste, de tandarts, ook die was vriendelijk en heeft mijn gebit , naar mijn gevoel, zorgvuldig en nauwgezet gecontroleerd, en daar er geen onregelmatigheden gevonden zijn, verliet ik, na iedereen bedankt en gegroet te hebben, als een gelukkig mens, de behandelkamer
Goede en vriendelijke mensen
Vriendelijke telefonistes
Ondanks de grote van de praktijk wordt ik altijd netjes en goed geholpen
Lieve mensen die er werken stellen je erg gerust. Het fijne vind ik dat alles goed verteld word wat ze gaan doen.
Goed en aangenaam gevoel zowel bij mondhygiëniste als bij tandarts
Mijn ervaring is zeer positief
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen