Bij Tandheelkundig centrum Steenbergen wordt je altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Men legt goed uit wat er moet gebeuren en een vervolgafspraak wordt meteen gemaakt, indien nodig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik vind tandarts verschrikkelijk om naartoe te gaan. Maar jullie stellen echt wel op gemak en zijn zeer kundig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak angst verlagend en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De mondhygiëniste hielp me heel goed, ofschoon ik te laat op mijn afspraak kwam.
…
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak top en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gedaan wat ik graag wilde met een nieuw gebit. Ook heel geduldig, ik ben er heel blij mee. Duurde alleen wat lang.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundig en meedenkend
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak deskundig en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ontvangst is gewoon goed en op tijd, uitleg van de behandeling wordt keurig uitgelegd en men staat open voor vragen enz. ben gewoon zeer netjes geholpen.
Vriendelijk en correct geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak vriendelijk en correct is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles prima
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak vlot en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben goed behandeld en kreeg goed advies van de mondhygiëniste
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak met goed advies en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijke tandarts en assistente.
Goede en vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg van de te verwachten behandeling en mee laten beslissen in de uiteindelijk toegepaste zorg
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundige zorg op alle facetten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd goed bereikbaar, geholpen en vriendelijk
keurig geholpen en vriendelijk personeel
Ik verloor op zaterdag een inlay/kroon waarvan geconstateerd was dat hij niet meer goed vast zat. Er was niet direct tijd beschikbaar om hem vast te zetten. Een afspraak gekregen 2 maanden na het constateren van het probleem. Helaas viel de inlay er binnen 2 weken, op zaterdag, al uit. De spoeddienst bleek in in gesprek te zijn, bijna een uur in de wacht gestaan. Ik kreeg wel eerst een bandje dat er uitsluitend per pin betaald kon worden. Vervolgens bleek dat er geen tijd was om de inlay terug te plaatsen. Daarnaast is de spoeddienst in Breda, dat is bijna 50 km van Steenbergen. Ik vind deze manier van doen van de spoeddienst, eerst aan geld denken en dan aan de patiënt en de afstand niet aanvaardbaar. Tandheelkundig Centrum Steenbergen zou voor spoedgevallen het best een andere oplossing zoeken.
Je wordt vriendelijk ontvangen en alles staat duidelijk aangegeven of wordt uitgelegd. Ben hierover zeer tevreden en merk dat ik met ervaren mensen te maken heb.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk en uitgebreid geïnformeerd
Na lang wikken en wegen, de tandarts op late avond een mailtje gestuurd met betrekking tot hevige kiespijn. na tien minuten, werd ik direct opgebeld dat ik langs kon komen. ik werd goed opgevangen en de tandarts heeft supersnel de kies getrokken.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak zo snel en naar volle tevredenheid is verlopen. Goed dat u snel van u pijn af bent geholpen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn en snel geholpen. Ook erg persoonlijk
Zeer bekwaam en heel erg vriendelijk behandeld. Ook het afspreken, aanmelden etc. loopt vlekkeloos.
Zoals ik mag verwachten als klant
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak zoals u mag verwachten is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De afspraak voor mij liep erg uit. Dit kan gebeuren maar voor mij geen probleem. De assistente was hierdoor wel geïrriteerd. Het verliep heel rommelig. Zij was bezig met de gebitsreiniging tussendoor liep de tandarts binnen die de controle deed. Daarna ging zij weer verder en dit ging best hardhandig. Heel m’n mond vol bloed en verschillende blaren in mijn mond waar ik de hele week nog last van gehad heb. Niet echt een fijne ervaring dus.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie te plaatsen over uw ervaring. Helaas is dit niet volledig naar uw tevredenheid verlopen en dat vinden wij vervelend voor u. Graag willen u verzoeken om contact op te nemen om uw ervaring toe te lichten zodat wij dit intern kunnen bespreken. Dit kan via email: [email protected] of telefonisch: 0167563780
wortelkanaal behandeling zonder pijn of napijn gehad
Client is angstig maar is heel goed en geduldig geholpen aan verwijderen van kies.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en met de angst goed rekening is gehouden. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen