uitstekend
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en u maar beperkte wachttijd heeft ervaren. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijne begeleiding voorgaand en uitleg tijdens behandeling; plaatsen kroon.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben super geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak super en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak goed is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Je wordt goed geholpen en vooral ook gerustgesteld. Er wordt echt tijd voor je genomen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid en angstverlagend met een luisterend oor voor u is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
men handelt correct.
afspraak naar later verzet en dan nog een wartier later geholpen. de opbouw van afgebroken tand is veel korter gebleven, terwijl mijn hele gebit is gescand , na behandeling ook niet laten zien .was gewend dat Danielle alles uitlegde wat hij deed en wat ik wilde en met spiegel werkzaamheden kon volgen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Vervelend te horen dat u uw afspraak niet naar volle tevredenheid is verlopen. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bespreken wat er mis is gegaan tijdens uw afspraak. Wij zijn te bereiken via [email protected] of telefonisch 0167563780 (vragen m=naar onze praktijkmanager) Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
was prima,geen pijn gehad
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vanwege sluiting vorig tandartspraktijk ben ik hier geplaatst. Was dus geen eigen keuze maar wat ben ik blij. Afspraken zijn zo gemaakt, hoef nooit lang in de wachtkamer te wachten, kundige tandartsen en fijne assistenten. Ook fijn dat je meteen geholpen kan worden door de mondhygiëniste. Een hele fijne ervaring dus.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak en ervaring naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goede vakkennis en uitleg bij eventuele vragen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak geruststellend en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandarts herkende gelijk probleem betreffende scheefstand tanden, wat eerder niet erkent werd.
Er word slecht gecommuniceerd met mij over de behandelingen bv wat hij/zij gaat doen en uitleg van de behandeling er worden om de klip klap foto,s gemaakt a 25,00 euro die niet altijd nodig zijn omdat bij in het begin al een complete set foto,s zijn gemaakt terwijl de tandarts de hele medische dossier van mij vorige tandarts ter beschikking heeft waar ook een set foto,s in staan.de rekening is al eerder thuis als ik zelf na de behandeling, er is weinig empathie en geen service alles kost geld.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel jammer te horen dat uw afspraak niet naar volle tevredenheid is verlopen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen zodat er besproken kan worden wat u niet goed heeft ervaren en we dit intern kunnen bespreken. Wij zijn bereikbaar via email: [email protected] of telefonisch: 0167563780 Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn om Daniel bij onze halfjaarlijkse controle te zien. Vriendelijk, ter zake kundig en informatief.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Professioneel en de tandarts heeft altijd interesse in hoe het met je gaat.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak professioneel en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goeie tandarts. Ben blij dat hij er nog is
Ik heb tal van vragen beantwoord, dit moet voldoende zijn
Heb geen slechte ervaring .
Snel en prima geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Er wer snel en toch grondig onderzocht op gaatjes etc.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak ondanks de snelheid naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben heel tevreden
Mondhygiëniste legt alles goed uit. Tand netjes gerepareerd.
Was snel aan de beurt.waren vriendelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak snel naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer tevreden over Tandarts Rogerio Monteiro!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gekomen met kapot geknarste kies, ervan uit gaan dat hij eruit ging. Uitleg erover gekregen, kies is gered en word voor gezorgd dat ik hem niet kapot blijft knarsen. Helemaal top!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en uw verwachting verassend toch positief voor u veranderde. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen