Weer prima en vakkundig geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de vakkundigheid benoemd. Dit is 1 van de vele punten die wij hoog op ons lijstje hebben staan zodat we u de beste zorg kunnen geven. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mondhygiëniste vond ik nogal druk en wat gehaast, verder geen klachten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het ook enorm dat u aangeeft dat u het wat gehaast vond. Wij nemen dit mee in onze besprekingen om hier extra aandacht aan te geven Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vertrouwd en betrokken
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Wij streven ernaar dat het vertrouwde gevoel in de toekomst vastgehouden kan worden. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Dus eigenlijk een 9
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen uw cijfer 9 enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zie bovenstaand
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen uw positiviteit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
deskundige controle van mijn gebit, prettige bejegening, adequaat advies
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Op tijd geholpen, vriendelijke meelevend tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat u de persoonlijke aanpak ook heeft benoemd en heeft beleefd. Iets waar wij als team enorm naar streven. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn geholpen, werd verteld wat ze gingen doen en aan het einde vertellen ze wat er nodig is qua afspraken voor de volgende keer
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snelle behandeling, heel fijn is dat, wel last na het boren nog.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Ik hoop dat na uw blijvende last weer net zo snel er vanaf bent geholpen. Mocht dit niet zo zijn dan verzoeken we u om contact op te nemen met de praktijk om dit netjes voor u op te lossen. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wat ik ook heb, en ik heb altijd wel wat, aan mijn gebit, de tandarts en zijn assistentes lossen het vakkundig en pijnloos op. Zeer blij met deze tandarts. Ik hoop dat hij nog lang in Steenbergen zijn werk zal blijven doen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afspraak op tijd, en vriendelijk personeel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat het op tijd lopen van uw afspraak ook nagekomen kon worden. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Meestal is een assistente begripvoller dan een tandarts, maar hier heeft de tandarts meer begrip.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Begrip en inlevingsvermogen is iets wat in onze zorg echt niet mag ontbreken, dus erg mooi dat u dit benoemd heeft. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afspraak met de tandarts ging niet door omdat een de tandarts met de afspraak voor mij meer dan een half uur uitliep. Ik vind het niet kunnen dat ik wel al die tijd heb moeten wachten.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen dit enorm. Vervelend te horen dat uw afspraak niet is verlopen naar wens. Graag zouden we u willen vragen contact op nemen via mail of telefonisch om uw verhaal te vertellen zodat wij dit intern zouden kunnen bespreken en verbeteren. Dit kan via [email protected] of via 0167-563780 (vragen naar de praktijkmanager) Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wat een geweldige praktijk, ik had zo een angst voor de tandarts! Maar de tandarts en assistente waren zo lief en rustig. Legden stap voor stap alles uit en de tandarts een ontzettend lieve man. Ik heb geen angst meer nu en daar ben ik ze zo dankbaar voor
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie over uw ervaring in onze praktijk. Erg fijn te horen dat uw angst enorm is afgenomen en u weer met vertrouwen naar de tandarts komt. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Controle door tandarts en daarna schoonmaak door Anja. Heel fijn hoe zij dit deed, zou mijn voorkeur zijn om altijd door haar te laten doen. Erg prettig en zonder pijn.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze praktijk te delen. Erg fijn te horen dat uw behandeling(en) als fijn is/zijn ervaren en er een zachte hand is gebruikt bij uw reiniging. Een voorkeur uitspreken voor behandelaar mag u uiteraard altijd aangeven bij onze receptionistes. Als het mogelijk is kunnen we hiermee rekening houden voor u. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandartsbezoek stond vooral in vroegere tijden als "onaangenaam" bekend. Heden ten dage echter, is Tandheelkundig Centrum Steenbergen er d.m.v. een moderne, persoonlijke benadering én up-to-date-professional-equipement, voor 100% erin geslaagd het vroegere tandarts-imago bij patienten geweldig te verbeteren, chapeau!
Beste heer/mevrouw, Een grote dank voor uw tijd om uw ervaring te delen. Wat een enorm compliment dat we de 'vroegere nare ervaring tijden' in een positief nieuw daglicht hebben gezet. We streven er dan ook als team naar om alle patiënten een zo prettig mogelijke ervaring te geven tijdens welke behandeling dan ook. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Legt goed uit wat ze doet
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw tijd om een reactie te geven voor onze praktijk. Goed te horen dat uw behandeling en uitleg als positief is ervaren. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
fijn en snel aan een nieuwe vulling geholpen
Beste heer/mevrouw, Dank voor uw positieve reactie naar onze praktijk. Fijn te horen dat u snel uw vulling heeft kunnen laten repareren en dit als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geen bijzonderheden. Gewoon zoals het hoort.
Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen over onze praktijk. Fijn te horen dat u het als goed 'zoals het hoort' heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen.
De tandarts prettig persoon en legt zaken uit. Mondhygiëniste maakte gebit schoon, ervaarde haar niet als vriendelijk… jammer.
Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u tijd heeft genomen om uw ervaring te delen met onze praktijk. Jammer dat uw ervaring niet is geweest wat u verwacht had. Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog. Graag zou ik u willen vragen om contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen bespreken en er leermoment uit te halen. U kunt een mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen 0167-563780 Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na mijn eerste contact met de praktijk ben ik binnen 3 dagen af van mijn tandprobleem.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. De snelle wijze waarop u bent geholpen is een maatstaaf waaraan wij trachten vast te houden. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wordt zeer vriendelijk en vakkundig behandeld.
Prima praktijk, deskundige behandelaars.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk , bekwaam
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen