Mijn wachttijd was zeer kort en mijn behandeling was uitstekend en professioneel. Ik werd gelijk opgeroepen uit de wachtkamer op de afgesproken tijd en hoefde niet te wachten. Ze hebben veel nieuwe personeel aangenomen waardoor de behandeling efficiënt verliep.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Het benoemen van ons steeds groter wordend team is voor ons iets waar we de efficiëntie en kundigheid echt proberen uit te breiden. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Keurig geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snel en goed geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. We streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Met veel persoonlijke aandacht is en wordt mijn gebit in de meest optimale conditie gehouden
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de persoonlijke aandacht ook benoemt. Naast onze kundigheid is het stukje persoonlijkheid echt iets wat hoog in het vaandel staat. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk en relaxte behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Uw benoeming dat het relaxed ervaren kan worden is zeer fijn mee te krijgen. Dit is iets waar we ook naar streven. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede tandheelkundige zorg. Prettige sfeer.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat u de sfeer en kundigheid benoemd heeft. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed tandsteen weggehaald en prima te woord gestaan
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. U kunt weer met een mooi schoon gebit een stralende lach geven. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ze leggen alles goed uit en ze zijn aardig en ze doen goed hun werk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geen opmerkingen
Ik ben net als de meeste mensen niet enthousiast om naar de tandarts te gaan, maar ik heb altijd een hele goede en ontspannen ervaring. Je wordt duidelijk en vriendelijk te woord gestaan en ze maken het je zo gemakkelijk mogelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Ook fijn dat u de ontspannen sfeer aanhaalt wat bij ons naast kundigheid ook hoog op ons lijstje staat. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Als een andere tandarts dan mijn eigen tandarts constateert dat ik 2 gaatjes heb en ik daarna voor mijn behandeling bij mijn eigen tandarts kom dat het maar 1 gaatje is was ik zo blij dat hij zo eerlijk was en niet zomaar gaat boren!! Het gaat dus niet alleen maar om geld !! Echt een super tandarts!!!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer fijne reactie. Wij waarderen enorm uw feedback. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Strak, kundig en met persoonlijke aandacht
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Patiënt vriendelijk, in het bijzonder Dorothea en Charles zelf.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Naast onze kundigheid staat onze klantvriendelijkheid echt bovenaan ons lijstje, mooi dat u dit benoemd heeft. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na de controle door de tandarts werd mijn gebit werd gereinigd door een assistente, waarschijnlijk niet veel ervaring of ze stage. Verder is het een deskundige praktijk. Mensen die daar werken zijn deskundig en heel aardig. Je voelt je snel op je gemak.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen dit enorm. Wel vervelend dat u een mindere ervaring heeft gehad met uw reiniging. Mocht u hierover in gesprek willen mag u een mail sturen naar pm@tandheelkundigcentrumsteenbergen of telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0167563780 (vragen naar de praktijkmanager) Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk met een grapje ,(dan ontspan je toch een beetje vanwege je angst voor de tandarts ) Fijne benadering .
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer leuke reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Ook met een grapje tussendoor om uw drempel laag te houden ;) Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Erg tevreden over mijn bezoek aan deze praktijk. Zeer vriendelijke en kundige tandarts. Hij neemt altijd de tijd voor je, neemt je klachten serieus. Hij legttijd duidelijk uit wat hij gaat doen. Ik ben niet zo'n fan van het boren enzo. Maar bij hem vind ik het niet eng. Stap voor stap legt hij alles uit. Hij controleert vaak of alles oke gaat en/of de verdoving voldoende is.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Ook het benoemen van de persoonlijke aandacht doet ons goed omdat dit zeker iets is waar we extra alert op willen blijven. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Konden zo snel mogelijk tussen door komen.goede service. Er werd de tijd genomen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de snelheid van de afspraak en het persoonlijke nog even extra aanhaalt. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed en vriendelijk uitleg voldoende.
Ze nam de tijd, de rust en de ruimte. Fijne vrouw!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn praktijk waar professionals werken.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u ook de professionele kant aanhaalt. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik vind het super goed hoe ik werd geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer fijne positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Netjes en prima geholpen
Snel en vakkundig geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat uw kroon weer snel terug geplaatst kon worden en u weer kan genieten van heerlijke toffees :) Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deze keer had de tandarts wat meer tijd en aandacht dat heb ik vorige keer niet ervaren .
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen