7uur afspraak er in houden
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. De brede openingstijden wordt door velen als een pre gezien, dus dit zullen wij zeker in de toekomst voortzetten. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
goed behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vlotte praktijk helemaal meegegroeid in deze tijd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. We streven ernaar met de tijd mee te groeien en de moderne middelen te blijven gebruiken. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandsteen werd ook direct verwijderd tijdens de afspraak. Normaal moest ik daar een nieuwe afspraak voor maken, wat ik dan weer niet zou begrijpen, want zo lang duurde dat verwijderen niet.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat u gelijk behandeld kon worden voor het tandsteen. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandarts is voor mij altijd lastig maar de vertrouwde gezichten bij de stoel is prettig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Met ons groeiende team hopen wij dat alle nieuwe gezichten u ook vertrouwd worden mocht het een keer wisselen ivm afwezigheid :) Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gewoon een goede en nette praktijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Fijn dat u de rust en professionaliteit als goed heeft ervaren. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ze zijn vriendelijk en doen netjes hun werk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zij waren onderling heel druk in gesprek over div. Maaltijden je zou er honger van krijgen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer leuke reactie. Wij waarderen dit enorm. Eten en bij de tandarts is toch een beetje tegenstrijdig met net gepoetste tanden haha ;) Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Super kundig en vriendelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Dit is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gewoon super geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Een uitstekend waarderen wij enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waarin wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wij zijn al jaren tevreden klanten en willen dit zo voortzetten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waarin wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik kwam van Tandarts Noorlander en was daar erg lang. Nog nooit in 53 jaar naar de monhygieniste geweest en nu al 3X en met vaak kritische noot , was best moeilijk om het vertrouwen en de angst weg te leggen . Maar het gaat beter dus komt wel goed neem ik aan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm vooral als we mogen vernemen dat de drempel steeds lager wordt om de praktijk in te stappen. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Dit is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
De tandarts waar ik geweest ben was erg aardig en deed haar werk goed. De assistente die erbij aanwezig was heeft een vreemde manier van aanspreken. Gek gezegt is het net alsof je van achter aangevallen wordt. Geen prettige ervaring.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen dit enorm. Vervelend voor u dat u een wat mindere ervaring heeft gehad met de manier waarop de assistent bij u overkwam. Het is voor ons zeer belangrijk dat u als patiënt fijne beleving heeft. Mocht u hierover in gesprek willen verzoeken wij u een mailtje te sturen naar [email protected] of telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 0167563780 (vragen naar de praktijkmanager) Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk dat u als patiënt een goede zorg krijgt en in de toekomst blijft krijgen. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snel en professioneel geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk om u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik was altijd heel tevreden over de praktijk tot het is overgenomen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u tijd heeft genomen om de enquête in te vullen. Wij vinden het erg vervelend te horen dat het niet zo verloopt zoals u het had gehoopt of gewend was. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen om uw ervaring te delen zodat wij hier intern mee aan de slag kunnen gaan. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch op 0167-563780 (vragen naar de praktijkmanager) Hopelijk kunnen we de ervaring voor u weer positief maken. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijne ontvangst en op tijd ! Lieve en kundige mensen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn dat wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven net zo vriendelijk en kundig als u heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vanaf het eerste contact voel ik me meteen welkom als mens/ cliënt. De juffrouw aan de telefoon was uitermate vriendelijk toen ik mijn afspraak controleerde en toen het eenmaal zover was werd ik heel vriendelijk ontvangen. Ik zo willen dat ik thuis of op mijn werk zo zou worden ontvangen. De tandarts, alleen het woord al, echter sinds ik bij Charles Brugmann en zijn medewerkers/sters ben is er voor mij, althans, een prettige wereld open gegaan. Vriendelijk en zeer bekwaam, zo nodig als een mens in nood is. Dank u wel allemaal.
Geachte heer/mevrouw, Heel erg bedankt voor uw enorm positieve reactie. Wij waarderen dit enorm. Uw omschrijving is iets waar wij als team heel hard naar streven keer op keer en bij elke patiënt. Mocht er toch iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk om u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven met een dosis vriendelijkheid, maar voor professionaliteit. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Bijzonder goede behandeling. Geen op- of aanmerkingen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat uw ervaring professioneel en geruststellend is ervaren. Mocht er iets in de toekomst zijn waarin wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk om u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles volgens planning
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alleen maar positief over de medewerkers en behandelingen. Behalve, zelfs als je heel veel pijn hebt is het een afspraak maken. Naar laten kijken. Nieuwe afspraak maken. Daar zit soms een paar dagen tussen. Dat zou voor mij anders mogen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen dit enorm. We begrijpen uw opmerking over het maken van een vervolgafspraak na een incidenteel consult. We zullen intern bekijken of het haalbaar is om hier iets in aan te passen. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij nog meer zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
vriendelijk en kundig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u kundigheid en vriendelijkheid in uw opmerking geeft. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Op zondagavond mijn kies gebroken. Maandagochtend een telefoontje. Iets later meteen een noodvulling geplaatst. Na een week de echte herstelingreep!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie over de snelle behandeling. Wij waarderen dit enorm. Mocht er iets in de toekomst zijn waar wij zouden kunnen verbeteren mag u dit uiteraard altijd aangeven. Het is voor ons zeer belangrijk naar u als patiënt een goede zorg te kunnen blijven geven. Met vriendelijke groet, Team tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen