Bezoek mondhygeniste. Goed bevallen wel korter bezig dan 45 minuten dus vervolgafspraak op 30 minuten gezet.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat uw afspraak op de gezette tijd heeft plaatst gevonden. Hier proberen we altijd naar te streven. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Inmiddels al weer vele jaren hele fijne en professionele zorg ontvangen van een professioneel en gepassioneerd team. Een mooie en moderne praktijk met zeer bekwaam personeel zorgt ervoor dat ik iedere dag van mijn gebit kan genieten. Ook ligt er nadruk op preventie van tand/ gebit verval. Kortom een absolute aanrader als je nog op zoek bent naar tandheelkundige zorg!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u elke dag van uw stralende lach mag genieten. Hier zullen we in de toekomst ook zeker ondersteuning geven om dit te behouden. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel positief
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zoals altijd aardig en vriendelijk vanaf het maken van een afspraak tot en met de behandeling/controle.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Heel fijn te horen dat u uw ervaring altijd heel goed is van het maken van een afspraak t/m de behandeling. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
prima controle uitgevoerd en keurig op tijd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u nog even het op tijd werken extra aangeeft. Dit is waar we altijd naar proberen te streven. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goed geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn ervaring is altijd fijn geweest, geduldig correct, vriendelijk en altijd persoonlijke aandacht.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We streven ernaar om de persoonlijke aandacht zo hoog mogelijk te houden. Fijn dat u dit echt benoemd. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima praktijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Al 40 jaar u een positieve ervaring geven is voor ons een cadeautje. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
IK KON SNEL KOMEN IVM ONTSTEKING
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We streven ernaar om pijnklachten zo spoedig mogelijk te behandelen. Fijn dat u dit als positief heeft ervaren. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandsteen 1x per jaar ipv 2x vind ik jammer dat is de reden om geen 5 sterren te geven
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We nemen uw punt mee bij ons intern overleg :) Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben over mijn huidige tandarts zeer tevreden, hoop dat hij nog lang blijft.
Standaard controle
Gebitscontrole en tandsteen verwijderen in 1 afspraak is handig en tijdsbesparend.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We streven ernaar om in de toekomst de combinatieafspraken erin te houden. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel.
Voor een mondhygiëne behandeling ben ik geholpen door Adiba. Ik ben niet tevreden over de harde aanpak, ook niet over de snelheid waarmee mijn gebit werd gereinigd. Na afloop werd geen advies oid gegeven, bovendien heeft ze mijn brug niet geflost. Ik heb het niet geklokt, maar denk dat de behandeling zeker niet meer dan 25 minuten heeft geduurd. En de rekening is €94,68... Conclusie voor mij is dat ik de mondhygiëne oversla bij deze praktijk. Temeer omdat het de tweede keer is dat ik niet tevreden ben, en juist naar een andere mondhygiëniste had gevraagd.
Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze praktijk te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag zou ik u willen vragen om contact met mij op te nemen zodat we kunnen bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan. U kunt mij bereiken via mijn email: [email protected] of op telefoonnummer 0167563780 (vragen naar de praktijk manager). Ik kijk uit naar uw reactie. Met vriendelijke groeten, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Uitgebreid onderzoek met duidelijk verslag en advies betreffende een second opinion van een behandelplan van een andere tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u dit als positief heeft ervaren. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zijn allemaal vakkundige mensen die met alles rekening houden. Eventueel andere medische aandoeningen, medicijngebruik, angsten, etc. Ze nemen de tijd en geven goede adviezen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u uw als positief heeft ervaren. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zowel tandarts als assistente zeer professioneel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u ons team als zeer professioneel heeft ervaren. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
ging wel goed zo
zie boven
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Mooi dat u persoonlijke aandacht extra aangeeft. Dit staat hoog in onze werkethiek. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd vriendelijk en een profesinonele aanpak.
Ga er niet graag heen (wie wel..) maar wordt altijd heel fijn geholpen. Ze zijn geïnteresseerd, geven veel informatie en tips en zijn vriendelijk. Na mijn verhuizing ben ik hierom bij deze praktijk gebleven.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Wat fijn dat u ook na uw verhuizing voor onze praktijk blijft kiezen. Uiteraard horen we het ook graag als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen