Ik kon de zelfde dag al terecht om een kroon terug te laten plaatsen. Er werd efficiënt gewerkt aan uitvoering jaarlijkse controle en inlijmen kroon.
Voor het eerst bij tandarts Dominika. Ze stelde zich keurig voor. De geplande controle verliep naar tevredenheid. Zij maakte op mij een kundige indruk. Ik wil graag " onder haar hoede " blijven.
Er is een goede controle gehouden de tandarts was vriendelijk en gaf een goed advies over de situatie die zich bij mij voordeed waarbij de keuze aan mij werd gelaten.
Mondhygiëniste was geduldig en kundig
Goed, snel en netjes en vakkundig geholpen…
Goed ervaren en heel vriendelijk.
Zo angstig maar gelukkig ging het weer goed
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak ondanks uw angst toch goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alle behandelingen worden uitgevoerd door vriendelijke, professionele mensen
Positief
Ik ga op mijn gemak naar de afspraken, ik heb vertrouwen in deze praktijk.
Mijn tand is getrokken afgelopen vrijdag alles is goed verlopen en geen pijn meer en alles heelt heel goed in mijn mond tevreden ben ik ze hebben me onzettend bij gestaan ik was beetje bang maar alles verliep heel snel
Goed zoals je mag verwachten
Duidelijke en vriendelijke benadering. Professionele behandeling.
Uitleg goed behandeling prima
Had maar een kleine behandeling Heb nog weinig tanden
Goede servive
Altijd een fijne ervaring gehad.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zoals altijd een fijne ervaring is geweest. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prettige behandeld en fijne uitleg.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak ontspannen en prettig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede sfeer tijdens wachten/behandeling
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak gewoon goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na de behandeling heb ik door de lage stand van de stoel(ik had van te voren gevraagd, niet al te laag te zetten)een paar uur duizelingen gehad
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Wij vinden het vervelend te horen dat uw afspraak niet is verlopen zoals u had verwacht. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bespreken wat voor u onprettig is verlopen. Wij zijn te bereiken via emailadres: [email protected] of telefonisch op nummer 0167563780 (vragen naar onze praktijk manager) We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team TandheelkundigCentrumSteenbergen
Duidelijke uitleg, geruststelling, kundig en gewoon prettige personen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak duidelijk, geruststellend en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Helemaal zoals ik verwacht had.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd correct en duidelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zoals altijd goed en zorgzaam is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen