Gewoon goed

Zij weet wat ze doet en wat ze zegt. Goed op de hoogte van de wet.

Excellent!!

Excellent job!! Amazing lawyers, great staff and pretty well communication.. Recommend you guys a lot. And want to say thanks very much to Mrs. Sara Şeker! Absolutely best lawyer ever.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Goed service

Danksij Mevrouw zijn onze doelen bereikt en hebben we geen betere service kunnen wensen, ze staat altijd voor je klaar! 1 woord geweldig en super! Ik raad iedereen aan!

Great experience!

I had a great experience with Fair Advocaten. The staff is friendly and very helpful. I received efficient and effective assistance throughout. Communication was always clear and I constantly felt that I had a good idea about what was happing during the process. Would highly recommend to anyone!

Super goed geholpen!

Bedankt Sara!

Bevlogen advocaat

Ik ben deskundig en doortastend bijgestaan.

geweldige ondersteuning.

Door het juridische loket werd ik geadviseerd om bij Fair advocaten hulp te zoeken. er werd duidelijk verteld wat mijn verwachting konden zijn.

super advocaat

heel vertrouwd , werd super goed geholpen , mijn advies is ga naar fair advocaten

Top advocaat

Ik ben heel erg blij en heb hele grote respect voor mvr. Zengin. Al bijna twee jaar vecht ze samen met mij voor mijn kinderen en geeft ze niet op. Zij is een hele aardige en lieve advocaat welke niet opgeeft en dat waardeer ik enorm. Ik hoop dat we samen bereiken om mijn kinderen terug te kregen, Echt een geweldig strijder maar ook hele top advocaat en natuurlijk moeder.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Is gewoon een topper verstaat haar vak

Zeer betrokken en profesioneel gaat de uitdaging niet uit de weg en strijdlustig oprecht een advocaat die weet wat ze doet en vooral niet uit de hoogte. Heb eindelijk een oprecht.goed advocaat. En eerste rechtzaak ots uhp zie eindelijk het licht.na vele teleurstellingen

De naam Fair Advocaten is juist

Een van de advocaten met wie ik heb vaak contact gehad is mr Shevin Zengin.Ik zou haar aan iedere potentiele klient aanbevelen.Mevr.Zengin is professioneel, betrokken en eerlijk.Zij neemt altijd tijd voor haar klient om persoon beter leren kennen en de zaak deskundig beordelen.Haar klient kan rekennen op eerlijke beordeling.Ik vind fijn dat vragen wachten nooit lang op antwoord.Mevr.Zengin reageert snel en heeft veel geduld.Ik vind mr Shevin Zengin een advocate met hart en ziel.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Zeer betrokken en bekwaam en meelevend

Mevrouw Zengin van Fair Advocaten is begin 2020 begonnen mij te helpen in familie (kinder) recht. Met een ratio succes van 95%. Ik ervaar mevrouw Zengin als een zeer kundige advocate maar ook iemand die zeer betrokken is bij de gezinnen die zij juridisch bij staat. Ook haar collega's zijn zeer vriendelijk, duidelijk en bekwaam. Ik zou Fair Advocaten aan iedereen aanraden. Ik heb dankzij mevrouw Zengin en mijn eigen inzet mijn kinderen terug.

Deskundig en klantvriendelijk

Zeer deskundig en klantvriendelijk heb ik Mr. Seker van advocatenkantoor FAIR ervaren. Een advocaat die emoties snapt, betrokken is en jou als cliënt zo goed mogelijk bijstaat! Een groot compliment aan dit advocatenkantoor. In een woord excellent!!

Hartelijk dank,mevrouw sara seker⚘

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl