Goed bereikbaar, juridisch verstand van zaken, betrokken. Mvg

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Mevrouw Zengin is een zeer succesvolle advocaat, ze geeft om haar werk. Ik was zeer tevreden. Hartelijk dank.

Understanding, professional and efficient

I hired Ms. Jevtovic to help resolve a conflict with my rental agency/landlord. Being a foreigner and not at all knowledgeable about Dutch law and legal proceedings, Ms. Jevtovic took care of everything accordingly and was successfully able to get the issue resolved and in my favor. Throughout the brief process, Ms. Jevtovic was understanding of my position and professional and efficient at handling the matter. Just like Ms. Jevtovic had been recommended to me, I would definitely also recommend her to others and hire her again myself.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Mevr. Seker is een oplossingsgerichte no-nonsens advocate

In verband met een echtscheiding heeft mevr. Seker voorkomen te worden meegetrokken in een conflicten scheiding. Kortom ze heeft mij zeer goed geholpen

• Geholpen door: Sara Şeker

Mijn advocaat helpt mee voor een goeje stapje in mijn leven.

Ik ben blij dat ik ben gekozen de zelfde kwaliteit van dit advocaat. zij weet altijd wat doet en welke stapje komt na, werkt goed ,zij is altijd actief,plus kan goed gaan met klanten...communicatie/advies/... ook weken met plezier. ik wens voor mevrouw sara seker heel veel succes

• Geholpen door: Sara Şeker

Uitstekend goede samenwerking met mr. Zengin

Goede kennis van haar kwaliteiten voor de Jeugdzorg. Weet waar ze hun pijn kunnen doen. Weet ook precies wat er wel en niet kan of gezegd kan worden in een zitting.

Uitstekend!

Zeer vriendelijk, toont empathie, neemt je situatie serieus. Vakkundig, accuraat en profesionneel. Duidelijke afspraaken.

Professioneel

Zeer betrokken en professioneel te werk. Ben blij met de afhandeling

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Goede Advocaten bureau die goed onderlegt is in advocatuur.

IK ben tot nu toe goedgeholpen door Fair Advocaten bureau.

Helemaal top

Deze advocate heeft mij goed geholpen en is daarnaast ook nog eens heel lief en betrokken!(en dankzij mevrouw is de zaak ook geseponeerd)

• Geholpen door: Sara Şeker

Ik vind jullie goed geholpen

Ik was bezig met mijn probleem en u heeft mee goed geholpen en was u altijd naast ik wanneer vraag ik van iets u bent snel antwoord geven dus ik vind goed dat was ik jullie gekozen

• Communicatie N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.
  • Geholpen door: N.v.t.

Mevrouw Seker heeft mij uitstekend geholpen. Voor elk klein vraagstuk was ze beschikbaar. Ook was ze meedenkend en oplossingsgericht. Ik zal haar zeker aanraden!

ze heeft veel ervaring

'Mw. Sara Seker is vriendelijk en betrokken; heeft kennis van zaken, veel ervaring en is zeer doortastend. Aanvankelijk leek er weinig kans van slagen maar het lukte haar deze zaak tot een verrassend goed einde te brengen!'

Ik ben goed geholpen!

De contact met de advocaat heb ik als positief ervaren. Alles verliep zoals afgesproken, netjes op tijd, en heel vriendelijk.

• Geholpen door: Sara Şeker

Uitstekend hulp bij financiële zaken

Jaren lang worstelde ik met financiële problemen met deurwaarders die waren veroorzaakt door mijn ex-man. 4 jaar lang had ik beslag op mijn salaris wat aangezien mijn schulden was veel te lang. Bovendien heeft de deurwaarder niet volgens de wet gewerkt en mijn situatie nog moeilijker gemaakt. Ik ben ontzettend tevreden en dankbaar voor Kristina's hulp. Kristina was altijd bereikbaar, ik kreeg snel antwoord op mijn vragen, duidelijk uitleg en updates over de zaak. Dankzij haar kundig hulp heb ik mijn geld terug gekregen en leef nu zonder schulden. Ik kan Kristina van harte aanbevelen aan iedereen die worstelt met financiële problemen.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Vriendelijk geholpen , ik ben jullie dankbaar Ik wil jullie in plaats van 5 ster 10 sterren geven als het mogelijk was.

• Geholpen door: N.v.t.

Zeer vriendelijk, deskundig en het hart op de juiste plek!

Mevrouw Zengin heeft mij in een moeilijke en stressvolle periode uitstekend geadviseerd en bijgestaan. Ik ben heel blij dat ik met FAIR advocaten in contact ben geraakt en zeer tevreden over het eindresultaat. Mevrouw Zengin heeft heel veel (over)uren gedraaid voor mijn case en daar ben ik haar voor altijd dankbaar voor!

En başarılı avukat SARA ŞEKER

İşinin uzmanı en doğru adres kendisi uzman avukat SARA ŞEKER hanım davamızı en kısa zamanda sonuçlandırdıı…!! sabırsız geçen günlerimizi aydınlattığı için kendisine çok teşekkürlerimi gönderiyorum ve en önemlisi insancıl bizim derdimizi derd edinip azimle çalıştı müvekkillerinle dost gibi ilgilenen bir başka avukat tanımıyorum yolunuz açık olsun herdaim

Uiterst tevreden

Kort samengevat: kordaat en vriendelijk, deskundig, zeer betrokken en goed bereikbaar. Ik heb een zeer prettige ervaring met FAIR advocaten gehad, in het bijzonder met mevrouw Zengin. Zij heeft zich enorm ingezet voor mijn zaak. Ik voelde me tijdens het gehele proces gehoord, iets wat ik persoonlijk belangrijk vind. Hopelijk is het in de toekomst niet meer nodig, maar mocht het zo zijn dan kom ik zeker terug bij FAIR advocaten!

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Eerlijk en professioneel advies!

Ik heb mevrouw Zengin geraadpleegd voor mijn familiezaak. Ik kreeg helder en eerlijk advies. Ze had mijn zaak kunnen aannemen en hier veel geld mee kunnen verdienen, zij koos ervoor om eerlijk te zijn en adviseerde mij op dit moment niet te procederen. Ik kan haar altijd bellen om vragen te stellen. Volgend jaar gaan we een zaak starten en dan weet ik zeker dat we het beste eruit zullen halen.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Ik vind mw.Seker heel vriendelijke en deskundige advocat, makkelijk in contacten en altijd geduldig met uitleggen en bespreken de huidige situatie.

Zeer geholpen

Ik kom voor al mijn juridische problemen al jaren bij ASD/ FAIR advocaten. Altijd goed geholpen en tevreden. De medewerkers zijn behulpzaam en meedenkend.

Great services- international case

I would highly recommend services of Mrs Zengin. She is very professional and experienced in international familly cases . I was impressed with her knowledge from this field. For the first time ( I had few lawyers before) I felt as well emotional support from Mrs Zengin ,she is very experienced lawyer but as well a good person. Her knowledge of running international familly cases is impressive . Deffintely I will be choosing Mrs Zenging for my future cases.

Professioneel Advocaat

Ik had eerst een ander advocaat die een zooitje had gemaakt van mijn zaak. Nadat ik bij mevrouw K. Jevtovic terecht kwam zag ik pas echt hoe een advocaat daadwerkelijk moest zijn. Ze is erg professioneel en betrokken. Ze luistert precies naar je belangen en neemt meteen acties op waar je geen omkijk hoef te hebben. Ze reageerd snel zelfs als je in de avond mailt en laat geen vraagtekens achter.

Beste advocaat Kristina Jovtovic

Mijn ervaring is dat mevrouw Kristina Jovtovic beste goede advocaat wat mij ooit overkomen is. Heel erg bedankt voor alles en dat u mij met een warmte hart geholpen hebt.

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl