Zeer professionele betrokken advocaat

Ik ervaar de samenwerking als zeer positief,. Er is een duidelijke goede communicatie, en een zeer positieve en betrokken houding.

• Geholpen door: Sara Şeker

Top ervaring, altijd zorgvuldig en deskundig

Sara Seker is een super deskundigr advocaat. Reageert altijd tijdig en is super klantvriendelijk

Zeer tevreden met mevrouw Zengin

Mevrouw Zengin,heeft mij heel goed geholpen en bijgestaan met mij zaken ik ben zeer tevreden met haar ik raad haar aan als advocaat twijfel niet.

very good office

ms Zengin is a very professional lawyer. She gave me very good advice!

• Geholpen door: N.v.t.

Gerustellend en professioneel

Vanaf het allereerste moment ben ik goed geholpen, er werd goed naar mij geluisterd en er werd veel werk uit mijn handen genomen. Advocaat gaat meteen goed en zelfstandig aan de slag met veel kennis van zaken. Soms wat formeel, maar dat is ook wel fijn.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

betrouwbaar, professioneel, begripvol en vriendelijk.

Ik ben heel erg blij dat zij mijn advocaat was. Ze is zeer professioneel en toont veel begrip. Ze is altijd goed te bereiken en houdt je van alles op de hoogte. Zij hielp mijn beslissingen toen ik besluiteloos was en respecteerde mijn beslissingen. Ik had een zeer goede ervaring en zou het zeker aanraden. Ik wens haar veel succes.

• Geholpen door: Sara Şeker

Lieve advocaat en medelevend.

Mevrouw shevin is een goede advocaat die mij super goed heeft bijgestaan in de zaak voor me dochtertje. Ik kon zelf op het moment niet aanwezig zijn. En dit gaf mijn veel rust toen ze voor mij sprak . Ze is iemand die dingen goed oppakt . Ik vind haar fijn omdat ze persoonlijk erg goed betrokken is bij de zaak. Ze luisterd goed en tot nu toe het juiste advies gegeven . De zaak is voor mij gevoel goed verlopen . Ze komt zeker voor je rechten op.

Zeer deskundig

Ik heb mevrouw Zengin ingeschakeld voor een zaak waarbij ze mij zeer betrokken en deskundig heeft bijgestaan. Betrokkenheid.... dat komt helaas tegenwoordig niet vaak meer voor! De communicatie verliep vlot en helder, waardoor ik wist waar ik aantoe was. Hopelijk heb ik niet snel nog een keer een advocaat nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan zou ik zo weer mevrouw Zengin inschakelen.

• Advies N.v.t.

Goede juridische hulp

Mijn ervaring is dat ik een hele fijne advocaat had en die mij echt steunde en begreep in mijn belangrijke zaken

Dankbaar en tevreden!!

Ik ben mvr Shevin erg dankbaar!! Ze heeft haar werk goed gedaan, en ze staat klaar voor haar cliënten. Mijn kind had een uithuisplaatsing en ben met mijn gezin naar het buitenland gevlucht… We zijn nu 3 maanden veder en we zijn weer gelukkig in ons huisje in Nederland MET ONS KIND!! Echt en top vrouw. Ik raad iedereen aan om met deze advocaat in zee te gaan!!! Gr Mvr

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Goede hulp bij jurdische zaken

Mijn ervaring is, dat ze goed ondersteunt bij je belangrijken zaken Je bent in goede handen bij Fair advocaten ze nemen je serieus.

Professioneel

Wat een deskundigheid en snelheid in afhandelen van knie case. Petje af!!!

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Zeer vakkundig professioneel en behulpzaam

Heeft mij onwijs goed geholpen, en geeft hele goede adviezen. Verder altijd bereikbaar.

Goed ervaring

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Ik ben netjes en vriendelijk behandeld

Gewaardeerd en prettig.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Zeer goede Advocaten kantoor en ik ben zeer tevreden.

Zeer goede Advocaten kantoor en ik ben zeer tevreden.

Super blij mee

Ik ben heel erg blij met Mw. Vurdelja en mw. Jevtovic twee keer goede rusltaten gehald.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Very professional, fast and efficient.

The relationship was great as well as the approach prices, the staff very professional, good communication and advice. All recommendations for company and Ms. Jevtovic.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Zeer betroken, nemen tijd voor je, en zakelijk en menselijk ook.

Ze hebben luisterende oren, zeer cruciale vragen stellen, zeer betroken, bestuderen de zaak heel goed, vriendelijk, zakelijk en menselijk ook, laat je voor de zitting goed voorbereiden. Simply the best!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Ik ben ontzettend blij dat ik Mvr. S Seker als advocaat had , Mvr heeft mij zo goed geholpen met de situatie waar ik moeite mee had. Na verwacht is alles super snel en goed gegaan. Ik wil Mvr S Seker nogmaals bedanken voor alles wat zij voor mij heeft gedaan , haar steun , geduldigheid en een goede luisterende oor. Ooit als ik weer een advocaat nodig heb dan zal ik zeker weer bij Mvr.S Seker aanbellen. Met vriendelijke groete , TugbaKoyuncu

Snelle en efficiënte service

Samenwerking voor elk compliment en aanbeveling. Zeer professioneel.

mw. mr. K. Jevtović Is the best way to go

mw. mr. K. Jevtović ; Thanks again and again for the great job you did to me and my family you gave us a new life you fight for us just like you will fight for yourself you’re awesome work was professional and human at the same time without you no one could get the job done like you did God bless you your name will be in my heart as long as I live .

heel fijn

Ik ben heel goed bij gestaan Mev Seker heeft mij ook rustig gekregen wat ik erg goed van haar vindt.

Very helpful and kind!

We had landlord troubles as he was refusing to give back our deposit, we managed to get most of it back and are very happy with our experience!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Shevin heeft me fantastisch geholpen. Vanaf het begin goed geïnformeerd over wat me te wachten stond. Erg fijn en persoonlijk begeleid tijdens het proces. Verder gedetailleerd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen/status van de zaak. Uiteindelijk in goed overleg overeengekomen tot een juiste beslissing/afhandeling gekomen. Zeer prettige ervaring

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl