'Ik werd bijgestaan door Sara seker. Zij is een zeer betrokken advocaat die zeker ook oor heeft voor haar cliënt.'
'Ik heb Sara Seker leren kennen als een betrokken en vriendelijke vrouw die snel reageert als je iets vraagt ze heeft kennis van zaken, veel ervaring en is zeer doortastend.. Ik ben tevreden met de uitkomst van de zaak en zou het kantoor daarom zeker aanbevelen.'
Ik word super goed geholpen door Mvr. Jevtovic, zowel de communicatie als begrip en werkwijze vind iK top! Ook heel belangrijk vind ik dat ze zeer medelevend is en erg veel meedenkt en luistert naar wat wij te vertellen hebben. Ik ben reeds nog een cliënt en raad dit bureau iedereen aan.
Ze weet wat ze doet , is heel overtuigend en zelfverzekerd, ze verdedigd haar cliënt uitstekend en bereikt clients doelen 9 van 10 keer
Super goede advocaat. Ze is niet alleen mooi maar heeft ook inhoud en verdedigd haar cliënten. Leeft met ze mee.
Mevr. Oznur heeft mij zeer kwalitatief bijgestaan.
De werk wijze en details die ze naar voren haalde om alles zo goed mogelijk op een rijtje te zetten voor de zitting gaf mij veel vertrouwen, vooral ook omdat de communicatie voor de zitting heel goed en meedenkend was gaf mij een goed gevoel!
Mevrouw Öznur heeft ons advies gegeven ten aanzien van een geschil. Wij zijn erg goed geholpen! Mevrouw Öznur is duidelijk, reageert snel en werkt oplossingsgericht. Dank voor de fijne samenwerking!
Fair advocaten zijn duidelijk, doelgericht, transparant en zeker professioneel. Zeer deskundig!
Een aantal keer was ik opzoek naar een advocaat voor juridisch bijstand. Ik heb meerdere malen mevr. Sahin benadert voor juridische vraagstukken die met spoed beantwoord moest worden. Zij is goed bereikbaar en geeft snel reactie op een vraag. Ook eerlijkheid speelt hierbij een grote rol, want mevr. Sahin geeft precies aan of een zaak haalbaar is of niet! Chapeau!! Wat ik ook erg fijn vind is dat mevr. Sahin duidelijk is over de proceskosten en de andere bijkomende kosten, want dat is voor mij als client ook heel erg belangrijk. Tevens heb ik ook vaak familie en vrienden doorverwezen richting mevr. Sahin en als terugkoppeling kreeg ik vaak te horen dat ze erg tevreden waren met de juridisch afhandeling.
Top advocaat! Geeft goed en helder advies. Door haar menselijke betrokkenheid geeft ze je een warm en vertrouwelijk gevoel. Bespreekt alles op een begrijpelijke manier. Goed bereikbaar en staat altijd open om vragen te beantwoorden. Zeer proffesioneel in het uitvoeren van haar taak. Kortom, she is the best! Heel erg bedankt Öznur Şahin!
Ik moest met spoed een advocaat hebben omdat mijn eigen advocaat op vakantie was. Zengin belde mij op nadat ik haar had benaderd via messenger daarna kon ik mijn verhaal doen. Ze heeft heel lang de tijd genomen voor mij en geluisterd. Ze zal alles in de rechtszaak aankaarten en doen om een zaak te winnen. Ze kijkt zeker in het belang van kinderen en heeft eerlijk advies en de haalbaarheid van Een rechtzaak zal ze geen doekjes om winden. Tijdens de rechtzetting was ze heel relaxt waardoor je zelf ook rustiger wordt. Door haar aanwezigheid in de rechtszaak heb ik goed mijn verhaal kunnen doen. Ook na de rechtzetting waren we elkaar even kwijt en belde ze mij nog in de avond op om te vragen hoe ik het had ervaren etc. En wat haar gevoel was.
Mijn ervaring is heel positief. Ik werd snel en adequaat geholpen met mijn verzoek. Mw. Jevtovic reageert sneller dan ik gewend bent (boven verwachting) en ik ben blij dat wij met haar tactiek mijn zaak toch hebben weten te winnen!
Meedenkend, meevoelend. Wat goed dat ik je heb getroffen voor mijn zaak. Ik had helemaal geen hoop. Dankzij haar hoop gekregen en uiteraard terecht!! Wat een professionele organisatie!!
Ik had een hele belangrijke zaak en mevrouw zengin heeft enorm goed haar best gedaan en de zaak gewonnen. Ik kan me geen betere advocaat bedenken. Dank u wel!
Altijd goed geholpen door mevrouw zengin, ik zou haar aan iedereen aanbevelen en haar collega's ook!
Empathisch, krachtig, doortastend, vakkundig, snel en een persoonlijk contact. Dat is hoe ik mevrouw Shevin Zengin heb mogen ervaren tijdens mijn zaak. Ze nam echt de tijd voor me en was ALTIJD bereikbaar. Updates over het verloop van de zaak kreeg ik ook altijd mee. Wat deze advocatenkantoor anders maakt is hun groot empathisch vermogen, dus oprechte persoonlijke betrokkenheid en steun voor mij als persoon. Mijn eerste ervaring met advocaat Zengin was dus gelijk een héle positieve. Ik kan dan ook iedereen dit advocaten kantoor aanbevelen. Jullie zijn echt heel bijzonder, bekwaam, professioneel en hartverwarmend. Dankjewel!
Originele beoordeling
Een hele goede advocatenbureau met een topper Mw. Shevin Zengin. Ik ben geholpen door Mw Shevin, een Advocate met hart voor de zaak. Ze zet zich 100%in, een probeert maximale eruit te halen. Zeer behulpzaam en betrouwbaar. Ik ben meer dan tevreden over haar kennis en kunde, en de uitslag voor mijn zaak. Zij is altijd te bereiken zo niet belt zij je altijd terug. Voelde me erg op me gemakt. Zeer professioneel en vriendelijk omgaan met mijn zaak. Het is zeker in aanraden! Hartelijk bedankt voor Alles!
Sara Seker is de beste advocaat in het land! Ze is professioneel,bekwaam, vriendelijk, begripvol, beleefd, communicatief, toegankelijk, empatisch, enthousiast en uiteraard heel mooi!
bukadar yardım severlik ilk defa gördüm çok sağolun gercekten
Çocuğumun oturumu hemen çıktı
Het was een geweldig diensr
Ik heb Sara Seker ervaren als een topvrouw en advocaat. Ze werkt met haar hart en luistert goed naar me. Ik ben ontzettend blij dat ik door haar geholpen ben.
Mijn contact met fair advocaten had zoals voor velen een negatieve oorsprong. Met hun begeleiding, advies en steun heb ik me erdoor weten te slaan. Niet alleen professionele advocaten staan voor je klaar, het zijn ook goede mensen die tot het uiterste voor je gaan. En ook wil ik Meester Seker nog even apart bedanken voor het luisterende oor.
Ik ervaar de samenwerking als zeer positief,. Er is een duidelijke goede communicatie, en een zeer positieve en betrokken houding.
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.