Zeer postiief

Ik heb mijn ervaring met mr Vurdelja en fair advocaten, Als zeer positief ervaring. Fair advocaten heb mij ook altijd netjes te woord gestaan, En goed geholpen bij afwezigheid van mr Vurdelja

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Ik ben goed geholpen

Vriendelijke advocaat en voelde me op mijn gemak bij haar.

Aangenaamd

Aangenaamd verassend. Lagere straf dan we beide dachten. Ik ben heel tevreden!!

Perfekt

goede ervaring

zeer behulpzaam en altijd geïnteresseerd

Zeer professioneel geholpen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Snel reactie

Tot met nu ik heb een advocaad gezien dat erkijk blikft. En ook mee denk hoe moetten opgelost woorden

• Geholpen door: Öznur Şahin

Behulpzaam, deskundig en efficiënt.

Ik ben goed geholpen. het was snel en nauwkeurig afgehandeld.

Professioneel en duidelijk

Zeer deskundig en professioneel geholpen door Mevr. Jevtovic .

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Mevrouw Sahin u bent een topper!

Mevrouw Öznur Sahin, u bent een topper! U heeft mij van mijn problemen af geholpen! Aanrader voor iedereen!

Zij is heel goede mens.

Zij help heel graag aan mij.

• Geholpen door: Sara Şeker

Professioneel, betrokken, deskundig en hartelijk

Kristina heeft zich in de materie vastgebeten en me uitstekend bijgestaan. Een advocaat inschakelen is nooit leuk, maar als het onverhoopt nog een keer nodig zou zijn, dan weet ik bij wie ik moet zijn!

Vol lof

Geholpen door mr. S.Seker. Beschikte over veel kennis wat mij vanaf het begin rust gaf. Kreeg meerdere scenario's voorgeschoteld die niet ver afweken van de praktijk heb ik later tijdens mijn zaak kunnen zien. Verder goed in de communicatie en behartigen van mijn belangen. Gewenste resultaat dankzij haar behaald.

• Geholpen door: Sara Şeker

Kundig en belangen behartigend

Ik ben helaas vaker in aanraking geweest met justitie en heb daarom veel kantoren mee gemaakt. Niets overtreft mijn ervaring met FAIR Advocaten. Dank voor jullie innige inzet.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Wij zijn super blij met u als advocaat.

Ik heb me alltijd bang gevoelt als ik naar de rechtbank ga. Maar integendeel elke keer dat er een zittingsdag weer nadert heb ik een vertrouwd gevoel gekregen van mevrouw Zengin ,en vandaag na de zitting sat ik buiten met een grote glimlach, En ja hoor zij heeft het voor elkaar . .!!!! Gewonnen !!!! . Mijn zoon en ik zijn gelukkig vrij en kunnen eindelijk focussen op het echt leven en ontwikkeling van hem. wij zijn super blij… Dank u wel, wij super blij met u te hebben als advocaat . Lang zin maar eerlijk Groetjes Habshi

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Zengin iş hele goede advocaat

Erg tevreden

Mevrouw Zengin is een menselijke en kundige advocaat. Zij heeft mij bijgestaan tijdens een zware periode, mijn dank is groot.

Zeer deskundige juriste

mevrouw zengin staat mij al jaren bij in verschillende procedures. Ze geeft mij altijd goed en eerlijk advies

Wel goed altijd

Fair advocaten heeft mij paar x in zaken goed geholpen!

• Advies N.v.t.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.
  • Geholpen door: N.v.t.

Een aanrader

Dit is een advocatenkantoor waar de cliënt op nummer 1 staat. Ik ben zeer tevreden over Fair advocaten. Een echte aanrader ! Shevin Zengin heeft mijn zaak uitstekend opgelost.

Superfijn en gespecialiseerd advocatenkantoor

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn advocaat Mr. Zengin haar best doet alsof het om haar eigen kinderen gaat. Super betrokken en fijn om met haar samen te werken. Ze weet mij altijd op het juiste moment te helpen waar het meest nodig is.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Very professional, dedicated and determined

We reached out to Fair Advocaten because our landlord completely ghosted us and refused to give us back our deposit which we should have rightfully received back. Ms. Jevtovic dived into our case and did her best to help us chase the landlord and lead the communication. Eventually, Ms. Jevtovic managed to sort out the case without us going into the court. We are very grateful to her and happy that our evil landlord did not win.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Une équipe très compétente !

Excellent cabinet, avec une excellente défense un suivi et une communication irréprochables! Je recommande vivement.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Uitstekende begeleiding door een kundig advocaat

Nooit gedacht dat ik een advocaat nodig zou hebben, maar toen mijn kinderen onder toezicht werden gesteld (en uit huis werden geplaatst) moest ik eraan geloven. Ben daarbij prima opgevangen door Shevin Zengin die mij al snel bewees een kundig advocaat te zijn met jarenlange ervaring in het jeugdrecht. Mede door haar adviezen, begeleiding en optreden tijdens de zittingen heb ik eindelijk mijn gezinnetje weer compleet. Daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor zijn!

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl