Zengin iş hele goede advocaat

Erg tevreden

Mevrouw Zengin is een menselijke en kundige advocaat. Zij heeft mij bijgestaan tijdens een zware periode, mijn dank is groot.

Zeer deskundige juriste

mevrouw zengin staat mij al jaren bij in verschillende procedures. Ze geeft mij altijd goed en eerlijk advies

Wel goed altijd

Fair advocaten heeft mij paar x in zaken goed geholpen!

• Advies N.v.t.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.
  • Geholpen door: N.v.t.

Een aanrader

Dit is een advocatenkantoor waar de cliënt op nummer 1 staat. Ik ben zeer tevreden over Fair advocaten. Een echte aanrader ! Shevin Zengin heeft mijn zaak uitstekend opgelost.

Superfijn en gespecialiseerd advocatenkantoor

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn advocaat Mr. Zengin haar best doet alsof het om haar eigen kinderen gaat. Super betrokken en fijn om met haar samen te werken. Ze weet mij altijd op het juiste moment te helpen waar het meest nodig is.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Very professional, dedicated and determined

We reached out to Fair Advocaten because our landlord completely ghosted us and refused to give us back our deposit which we should have rightfully received back. Ms. Jevtovic dived into our case and did her best to help us chase the landlord and lead the communication. Eventually, Ms. Jevtovic managed to sort out the case without us going into the court. We are very grateful to her and happy that our evil landlord did not win.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Une équipe très compétente !

Excellent cabinet, avec une excellente défense un suivi et une communication irréprochables! Je recommande vivement.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Uitstekende begeleiding door een kundig advocaat

Nooit gedacht dat ik een advocaat nodig zou hebben, maar toen mijn kinderen onder toezicht werden gesteld (en uit huis werden geplaatst) moest ik eraan geloven. Ben daarbij prima opgevangen door Shevin Zengin die mij al snel bewees een kundig advocaat te zijn met jarenlange ervaring in het jeugdrecht. Mede door haar adviezen, begeleiding en optreden tijdens de zittingen heb ik eindelijk mijn gezinnetje weer compleet. Daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor zijn!

Super geholpen!

Ik ben destijds erg goed geadviseerd en geholpen door Shevin Zengin. Waar ik mij geen raad mee wist heeft zij mij super goed juridisch advies gegeven en heb alles op haar advies af kunnen handelen. Heel erg bedankt daarvoor!

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Na een uhp en ots van mijn oudste dochter een paar zaken verloren, toen ook een spoed uithuisplaatsing van de jongste opzoek gegaan naar een andere advocaat en ik kwam bij mevrouw zengin uit. Fair advocaten zijn geweldig, kundig, ze steunen je en zullen echt voor je gaan! Handen in elkaar geknepen tijdens de zittingen zo spannend was het maar ik heb alles met haar gewonnen :)

Zeer goede advocaat.

Mw Vurdelja heeft mij bijgestaan in mijn echtscheiding en was goed bereikbaar.

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Ik heb een goeie ervaring gehad

Wij communiceren heel goed met elkaar . Ik ben ook tevreden met de hulp die krijg.

Top begeleiding en advies

Mijn ervaring is in een woord: geweldig! Snel, deskundig en punctueel! Dank voor de begeleiding bij het oprichten van mijn bedrijf!

Duidelijke advocaat

Ik raad de advocaat zeker aan.

De beste

Zeer vriendelijke en behulpzame advocaten, ik ben hen dankbaar.

Deskundige advies en proffessioneel

Ik heb een fijne en goede ervaring overgehouden van de samenwerking met FAIR Advocaten. Deskundig advies en proffessionele advocaten.

Uitstekend!!!!

Uitstekend!!

• Geholpen door: Sara Şeker

Zeer professioneel , top advocaten!

Mijn ervaring met FAIR advocaten is zeker 5 sterren waard. Ben geholpen door mr. Seker. Ze is duidelijk en professioneel op haar gebied. Daarnaast ook een hele aardige advocaat!

• Geholpen door: Sara Şeker

Heel vriendelijk en professionele advocaat.

Mevrouw Sara Seker, was mijn advocaat, heel vriendelijke persoon en een goeie advocaat. Zij nam mijn dossier heel serieus aan. Dank zij mevrouw Sara heb ik goeie resultaten behaald. Ik adviseer mevrouw Sara Seker als uw advocaat.

• Geholpen door: Sara Şeker

Mijn ervaring en een zin

Merhabalar ben Yusuf.. Bosanma davamda bana her konuda her adimda bana yardimci olan Sara Seker hanima minnettarlarimi duyuyorum.. Her seferinde dil bilmedigim halde bana okadar cok yardimci olduki tekrar tekrar cok tesekkur ediyorum… Mesleginde ve ozel hayatinda basarilar diliyorum…Hersey icin cok tesekkurler Sara hanim… Saygilarimla Yusuf Ertemiz

Confident, comfortable and professional

Clear and reassuring throughout the whole process. I felt very confident and safe with her support and professionally beside me. Highly recommended service.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Naar tevredenheid ondersteund en verdedigd

Mijn advocaat was mevr Vurdelja. Ik ben naar tevredenheid ondersteund in mijn zaak. Mevr heeft mij goed geïnformeerd en naar ben onwijs tevreden over mij verdediging. Mijn cijfer is een 10. M.v.g Andrea Bakker

Beste advocaat in denhaag

mw. mr. D. Vurdelja Advocaat heeft mij heel erg goed geholpen ben er heel erg blij mee legt goed uit en is goed bereikbaar geeft meteen antwoord en begrijpt en helpt je goed Ik raad deze advocaat zeker aan mv Vurdelja heel erg bedankt voor het bijstaan

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl