Korte lijnen en openheid van zaken

Ik zal mevrouw aanbevelen aan vaders die denken dat ze door spook verhalen geen recht hebben op het zien van hun kind. Geef nooit op vecht voor jou kind of kinderen. Samen met deze advocaat zal je altijd het optimale bereiken. Doormidden van korte lijnen, snel reactie, openheid en verstand van zaken groeit er vertrouwen tussen cliënt en advocaat. Dit is waar deze advocaat voorstaat. Zeker aanbevolen dus!

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Een goede en professionele ervaring.

Een goede communicatie, zaak werd meteen gestart, heeft aandacht en maakt tijd vrij.

Kort geding ots

Mevrouw zengin heeft mij bijgestaan voor een kortgeding voor OTS. Ik ben zeer tevreden met de resultaten. Mevrouw zengin is de beste advocaat die ik heb leren kennen zij doet ook wat ze belooft heeft. Iets wat zij niet kan wordt ook niet belooft. Tijdens bijstaan van mijn rechtszaak heeft zei tot uiterst haar best gedaan,en heb ik de zaak gewonnen dankzij mevrouw Zengin. Beste advocaat voor ots zaken ik zal altijd zaken blijven doen en mijn keus zal altijd uitgaan naar Mevrouw Zengin. Geen 5 sterren maar 10 sterren zou ik haar willen geven.

Kort geding ots

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Zeer goed en kennis van zaken

Mr.Seker heeft ons zeer goed advies gegeven, En onze zaak perfect tot een tevreden einde, gebracht wij zijn haar hier zeer erkentelijk voor. Mocht er in de toekomst een beroep gedaan worden op een advocaat in wat voor zaak ook. dat is dit kantoor onze eerste keus. Nogmaals bedankt het gaat u goed Met vriendelijke groet Aad Sprong

• Geholpen door: Sara Şeker

mr. K Jevtovic is toegankelijk, vakkundig en duidelijk wanneer 't nakomen van afspraken plaatsvinden

mr. Jevtovic is to the point en razendsnel in begrip voor mijn rommelige gedachtengang; haar inzet was groot, zij heeft veel werk verricht in het weerleggen van 49 punten van de eiseress, gaf goede tips en advies. Zij was snel in het verzamelen van feiten en goede argumenten, punctuliteit in het replica over achterstallige onderhoud van een kwart eeuw, het weerleggen van 49 punten van eiseres en dat voor een schijn vergoeding, is onvoorstelbaar voor mij 76 jaar oud Tanzaniaanse en anderen. Het was geen doorsnee rechtszaak; zelfs de rechter had tijd buiten de zitting het vonnis uit te spreken; uiteindelijk is het vonnis in mijn voordeel. Na het vonnis in mijn voordeel toch is zij nog bezig om van de eiseres duidelijk planning en actie af te dwingen. Het is veel te veel werk voor een pro bono advocaat. Tig danken aan mijn advocaat en haar collegas die mijn ten woord en kopje koffie verkeerd (capuccino) stonden; Fair Advocaten blijven in mijn heart.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Harika

İs yerim tarafından ödeme yapılmaması sonucunda Öznur Hanımla tanışma şansım oldu kendisinin çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı olayı kendisi kısa sürede çözüme ulaştırdı.Kendisi gayet güler yüzlü ve ilgili bu yüzden düşünmeden kendisine guvenebilirsiniz.

Super attent

Hallo ik ben Maria lima Boes Mij ervaring met Sara seker was zeer goed super attent en begreep Prestatieve Bedankt voor alles Sara Je ben super :))

• Geholpen door: Sara Şeker

Geweldig!

Ik Ben erg blij voor je bijstand en voor de Kans en mij te helpen met het probleem, uw werk is super

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Goede communicatie en deskundigheid.

• Geholpen door: Öznur Şahin

Ik had en sterke advocaat gehad die mij heb geholpen bij alles in de rechtszaal. Niet alles gewonnen maar de afspraken die uit zijn gekomen, vindt ik fijne. Bedankt Mevrouw Danijela Vurdelja.

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Goed, echt een aanrader! Alles is duidelijk uitgelegd.

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl