Mijn ervaring met mr. Sahin is heel positief. We kwamen best laat met de hulpvraag, maar ondanks het tijdsbestek heeft zij de klant geweldig geholpen, met veel professionaliteit en betrokkenheid. Bij een volgende kwestie aangaande het huurrecht zou ik graag willen dat zij helpt. Een absolute aanrader!
Deze advocaat is een krachtige vrouw en ik ben super tevreden met haar in een woord geweldig Ze doet wat ze zegt Ze luistert naar j en gaat ervoor Dankjewel
Zoals de naam van deze advocaten bureau luid zijn de advocaten zelf ook eerlijk in alle opzichten. Ik ben bij meerdere rechtszaken vertegenwoordigt en verdedigt door deze professionals. Communicatie gaat vrij soepel en volgens afgesproken methoden. Geen financiële verrassingen achteraf over uw zaak . Zeer goede intakegesprek met daarbij passende aanpak plan word in overleg vakkundig samengesteld . Geeft meer aandacht aan de rechten gerelativeerd inhoud dan bijzaken .waardoor de zaak kort en krachtig doeltreffend effect heeft bij de rechtbank.
Ik ben dolblij met de service en al helemaal met het resultaat!!
Wat een geweldige vrouw en advocate. Erg lief, begripvol, op elk moment te bereiken. Ben haar eeuwig dankbaar. 1,5 jaar geleden gescheiden en een hoop drama en niks goed geregeld door vorige advocate. Iets wantrouwend mevr Zengin benaderd maar wat een geweldige ervaring met haar. Ze heeft me geweldig bijgestaan. Dankzij haar eenhoofdig gezag over mn kinderen gekregen. Dankjewel!!
ik adviseer jullie om haar hulp te vragen, Ze is echt perfect
Zeer professional goede behandeling goede communicative in een word prima zeer tevreden
Verschillende klanten heb ik als bewindvoerder laten bijstaan door mevrouw Jevtovic. Ik ben tevreden.
Heel vriendelijk en behulpzaam en legt alles goed uit voor ons en helpt goed en geeft goed advies aan ons
ze heeft goed haar best gedaan, voor mij . als er weer iets is ga ik haar weer bellen.
Mijn ervaring was echt heel fijn, zeer goede advocaat ! Zeker aan te raden, luistert ook heel goed.
Ik vind mevrouw heel fijn om me te praten doet haar werk goed weet het ook goed te onderbouwen
Goed geholpen man voor woord
Team Fair, met name mevrouw Sahin en Azgzaou hebben zich vanaf het begin volledig ingezet voor mijn zaak. Zij namen de tijd om informatie te vergaren, communiceerden bijna dagelijks naar mij toe hebben en hebben kennis van zaken. Samenwerking voelde vertrouwd en ik voelde me gedurende het gehele proces gehoord. Zeker aanrader!
Beni hic yormadı. Hic muhatab etmədi karsı tarafla. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok memnunum. Cok da isinize saygı duydum.
Ik voelde me serieus genomen en gehoord, heel goed geholpen ondanks dat er spoed bij was. Heel begripvol en menselijk. Super
My experience with Fair Advocaten was amazing.
Zeer professioneel en betrokken bij gestaan in het volledige proces met een positief eind resultaat
Ik had een geschil met Staedion over een schuld. Mevrouw O. Sahin was mijn advocaat in dit geschil. Sinds mijn aankomst in Nederland heb ik met veel advocaten contact gehad. Met alle verantwoordelijkheid wil ik zeggen dat de advocaat Sahin de beste van allemaal was. Het is geen compliment. Dit is een feitelijke verklaring. Vanaf het begin van onze kennismaking heeft mevrouw Sahin nooit tegen me gezegd "alles zal heel eenvoudig zijn, maak je geen zorgen!". Integendeel, ze legde me mijn situatie altijd heel goed uit en zorgde er altijd voor dat ik klaar was voor een oplossing voor het probleem voor het ergste voor mij. Het is erg belangrijk voor elke persoon in een moeilijke situatie om te weten dat er iemand naast hem staat, iemand aan zijn kant. Ik heb altijd geweten dat mijn advocaat - mevrouw Sahin - aan mijn kant stond. Ik voelde haar vertrouwen, haar steun. De beslissing van de rechtbank was in ons voordeel (gezien de dramatiek van de situatie). Het was iets ongelooflijks! En dit is de verdienste van mevrouw Sahin Ik ben van plan advocaat Sahin bij al mijn vrienden en collega's aan te bevelen. Hartelijk bedankt! S Romanovich
Ze is heel aardig en respectvol en behulpzaam ze doet veel moeite voor klanten om te helpen en ze beantwoord heel snel
Omdat er spoed was bij deze casus was het lastig inplannen. Mevrouw Sahin maakte ruimte in haar agenda en kreeg het zowaar voor elkaar dat er binnen drie dagen een spoedzitting plaats vond. Als je dan deze snelheid gewend bent, is het lastig om te moeten wachten op de ten uitvoer van de uitspraak want dat neemt kennelijk meer tijd in beslag dan gehoopt.
Een advocaat die meedenkend, behulpzaam en duidelijk is met wat de mogelijkheden zijn. Een fijne ervaring gehad!
Ik ben zeer goed geholpen en gestuned.
Ik ontvang nu 2,5 jaar jusridische ondersteuning vanuit Fair Advocaten. Ik heb er geen slecht woord over te zeggen. Sterker nog ik raad dit kantoor nog steeds aan waar ik maar kan. Wat voorop staat is de eerlijkheid naar de cliënten toe, en niet de cliënt naar de mond praten. Zo wordt er een vertrouwensband gecreëerd waarin ik als cliënt reële verwachtingen heb van de uitkomst van zittingen. En dat is mooi. Zo hoort het.
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.