Sara Seker is een uitstekende advocaat! Ze is deskundig, betrokken en communiceert duidelijk. Dankzij haar hulp is mijn zaak succesvol verlopen. Absoluut een aanrader!

Geweldige vrouw

Mevrouw Zengin heeft mij in een spoedzaak geholpen waarbij ik eigenlijk geen kans maakte. Maar door mevrouw Zengin haar vakbekwaamheid, haar inzet en haar luisterend oor heeft ze voor mij deze zaak weten te winnen. Ik zou haar zeker aanraden.

Great!

It was a pleasure to me Yuce. He really helped us with our Case in a fast and efficient way.

• Geholpen door: Hogir Yuce

Strijd voor je alsof het voor haar zelf is !

Goede communicatie in het proces van a tot z . Doet haar best en maakt er werk van of het nou vergoed wordt of niet ze neemt haar werk heel serieus is cliënt gericht weet wat ze doet als je een goede advocaat zoek mevrouw KRISTINA JEVTOVIC ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geweldig, top, eerlijk, betrokken

Mijn ervaring is als volgt: Geweldig, top, eerlijk, betrokken. Ik kan Kristina zeker aanraden, ze weet waar ze het over heeft. Staat altijd voor je klaar, is geen advocaat om je in de kosten te jagen. Dat komt door haar eerlijke mening en goed advies. Is er een moment dat Kristina niet kan opnemen belt ze altijd netjes terug en antwoord altijd haar e-mails direct of binnen een korte tijd. Ik wil haar nogmaals bedanken voor een succesvolle afgeronde zaak.

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

“Een advocaat die resultaten boekt zonder omweg-Kristina verdient een 10”

Ik heb mevrouw Jevtovic als advocaat in de arm genomen omdat ik als eigenaar van een woning al maandenlang vastzat met een huurder. Er speelden meerdere zaken tegelijk: schade aan de woning, een illegale verbouwing en voortdurende discussies waar we niet uitkwamen. Na ruim acht maanden vruchteloos proberen, besloot ik juridische hulp in te schakelen. Vanaf het eerste contact merkte ik dat mevrouw Jevtovic doortastend en strategisch te werk ging. Met een paar goed gerichte acties en een duidelijke mailwisseling met de advocaat van de huurder, draaide de situatie om. Door de inzet van mevrouw Jevtovic bleek de gang naar de rechtbank niet eens nodig. De huurder koos zegde zelf de huur op. Ik ben enorm tevreden over haar deskundigheid en de rust die ze in het proces bracht. Echt een topadvocaat, heel erg bedankt!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Een advocaat die resultaten boekt zonder omwegen

Ik heb mevrouw Jevtovic als advocaat in de arm genomen omdat ik als eigenaar van een woning al maandenlang vastzat met een huurder. Er speelden meerdere zaken tegelijk: schade aan de woning, een illegale verbouwing en voortdurende discussies waar we niet uitkwamen. Na ruim acht maanden vruchteloos proberen, besloot ik juridische hulp in te schakelen. Vanaf het eerste contact merkte ik dat mevrouw Jevtovic doortastend en strategisch te werk ging. Met een paar goed gerichte acties en een duidelijke mailwisseling met de advocaat van de huurder, draaide de situatie om. Door de inzet van mevrouw Jevtovic bleek de gang naar de rechtbank niet eens nodig. De huurder zegde zelf de huur op. Ik ben enorm tevreden over haar deskundigheid en de rust die ze in het proces bracht. Echt een topadvocaat, heel erg bedankt!

Vertrouwt

Eerste ervaring vond het allemaal beetje nieuw en spannend maar ik had heel veel aan kristina! Waaronder vertrouwen maar überhaupt voelde het goed om haar naast me te hebben! Ben super blij!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Kristina is heel profesioneel en betrokken. Heeft ons heel goed begeleid, haar adviezen en het contact waren echt heel erg goed. Heel erg bedankt.

Uitstekend!

Mevrouw Sara Seker heeft ons uitstekend geholpen. We zijn haar dankbaar. Ik raad haar zeker aan! Topper!

Fantastische advocaat

Slecht bereikbaar maar als ze er staat is ze er voor je weet ze het goed te benoemen. Echt een topper!

Flexible helpful lawyers

Everything went smooth from beginning to end. Very helpful and caring people.

Supergoede advocaat!

Hartstikke tevreden. Ze geeft hele goede tips, ze is erg concreet en duidelijk. Ze heeft me enorm goed geholpen. Dankzij haar zijn nu twee van mijn kinderen teruggeplaatst. Nu de derde nog!

Deskundig

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende advocaat – deskundig, betrokken en betrouwbaar Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop Kristina Jevtovic mij heeft bijgestaan. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Zij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee met mijn situatie en hield me steeds goed op de hoogte van de voortgang. Wat ik vooral waardeerde was de combinatie van vakkennis, heldere communicatie en een vriendelijke, menselijke benadering. Ik voelde me gesteund in een voor mij stressvolle periode, en het gaf veel rust om te weten dat mijn zaak in goede handen was. Ik zou haar zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken advocaat. Nogmaals bedankt voor alles!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

A highly skilled and dependable lawyer who gets things done quickly and effectively.

Very fast responses and clear, professional communication throughout the entire process. She is exceptionally good at her job, reliable, and truly helpful every step of the way. I felt supported and well-informed at all times, and she handled everything with efficiency and care.

Eerlijk, duidelijk en vriendelijkheid

Mevrouw Jevtovic helpt mij nu voor de tweede keer en weer met geweldig resultaat. Ik ben haar dankbaar en kan haar iedereen aanraden!

Heel goed

Ik ben heel snel geholpen. Zij gaf mij goede tips, to the point. Goede ervaring met Sara Seker.

• Geholpen door: Sara Şeker

Mevrouw heeft me goed bij gestaan

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Een betrokken en gedreven advocaat die écht voor je strijdt

Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en begrepen. Deze advocaat zet zich voor de volle 100% in, denkt met je mee, en laat je nooit aan je lot over. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en je voelt dat je er niet alleen voor staat. Een echte professional met het hart op de juiste plek. Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp en inzet! Ik beveel haar 100% aan anderen

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Direct, eerlijk, no-nonsense, recht door zee; kortom, uitmuntend

Ik heb een uitstekende ervaring achter de rug met Kristina Jevtovic, die mij heeft bijgestaan in een geschil met mijn verhuurder. Kristina is adequaat, reageert snel op ontwikkelingen in zowel de zaak als bij vragen of contact en geeft het gevoel echt voor je zaak te vechten. Kristina luistert naar je mening en neemt deze mee in de zaak, maar is tegelijkertijd ook niet bang om, vanuit haar expertise, tegen je in te gaan en een andere koers te adviseren zonder je het gevoel te geven dat je ondermijnd wordt. Direct, eerlijk, realistisch, no-nonsense en recht door zee; precies wat je in een advocaat nodig hebt. Naar mijn mening is Kristina een ervaren en fantastische advocate die weet waar ze het over heeft, positieve resultaten behaald en voor je strijd. Ik kan Kristina als advocate zodoende aan iedereen hartelijk aanbevelen.

Very good!

Mevrouw Zengin understands wel and is supportive with her clients. She stands for her clients and also manages the expectations.

• Geholpen door: Shevîn Zengin

Een hele fijne ervaring, echt iemand die er voor je staat.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze advocaat. Ze pakte mijn zaak snel op en communiceerde altijd duidelijk. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze echt meedenkt en zich oprecht inzet. Ze is warm en betrokken en staat er echt voor je. Ik voelde me gehoord en gesteund gedurende het hele proces. Een echte aanrader!

• Geholpen door: Danijela Vurdelja

Goede hulp bij een moeilijke situatie

Wij kwamen bij Fair Advocaten terecht nadat wij in een moeilijke situatie zijn beland met onze huisbaas. Gelukkig stonden de advocaten bij Fair Advocaten gelijk voor ons klaar. Wij werden gelijk door het proces genomen en zijn tot een uitslag gekomen die rechtvaardig is. Heel erg bedankt!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

A calm, professional presence who helped me feel heard and protected.

I had a very good experience working with Miss Jevtovic. She was kind, understanding, and efficient in helping me handle a difficult personal situation. I felt taken seriously and supported throughout the whole process. Highly recommended!

• Geholpen door: Kristina Jevtovic

Zeer professioneel en betrokken kantoor met duidelijke begeleiding.

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding en inzet van advocaat Hogir Yüce. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me serieus genomen en begrepen. Hij is niet alleen juridisch zeer deskundig, maar ook empathisch, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen of overleg. Wat ik vooral waardeerde is dat hij helder communiceert en je stap voor stap meeneemt in het proces, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Zijn strategische aanpak, oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid maken écht het verschil. Dankzij zijn inzet heb ik mij gedurende de hele procedure gesterkt en gesteund gevoeld. Hogir Yüce is zonder twijfel een advocaat die zich met hart en ziel inzet voor zijn cliënten. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en daadkrachtige advocaat.

• Geholpen door: Hogir Yuce

Rijswijkseplein 786

2516 LX Den haag

Over Fair Advocaten

Fair, voor onze cliënten.

Over Advocaatscore.nl