Ik ben uitstekend bijgestaan door Kristina Jevtovic. Er werden in onze gesprekken vooraf duidelijke afspraken gemaakt en de communicatie was helder. Ook heb ik haar als zeer empatisch en meelevend ervaren. Ze was erg betrokken bij de situatie en oprecht.
Klantvriendelijk en deskundig! Topkantoor!
Mevrouw Jevtovic is een kundige advocaat met veel passie voor haar werk en hart voor de zaak van haar klanten. Ik beveel haar zeker aan!
Beste mevrouw Jevtovic. Bedankt voor alles hulp. Ook goede informatie en voor je geduld . Ook voor de snelle reactie .ik ben heel erg blij met u.met vriendelijke groet k.Amri
Originele beoordeling
Ik ben heel tevreden over hoe mevrouw Jevtovic mijn zaak heeft behandeld en gewonnen! 10/10
ben super goed geholpen door kristina jevtovic! Luistert goed naar de mensen die ze helpt en besteed echt haar tijd op je zo goed mogelijk te helpen. Echt top!
Duidelijkheid goed gecommuniceerd en denkt veel met je mee raad mevrouw Vurdelja iedereen aan !!
Snel geholpen en advies gekregen. Tevens is ook het contact en communicatie heel goed gegaan. Zeer tevreden over deze jonge advocaat! Wat een inzet en empathy!
Erg fijn dat de advocaat goede begeleiding geeft en betrokken is. Ben erg goed geholpen en dus zeer tevreden!
Dankzij uw deskundigheid hebben we een positieve uitkomst bereikt in mijn zaak, en ik ben u daar enorm dankbaar voor. Ik zou u ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar juridische bijstand. U heeft bewezen een betrouwbare en bekwame advocaat te zijn, en ik ben zeer tevreden. Nogmaals dank!!!
Zeer tevreden over de professionaliteit van dit kantoor. Ik ben ontzettend goed geholpen en wist continu waar ik aan toe was. Petje af!
Mevrouw zengin heeft mij als advocaat heel goed begeleid door deze periode , ik voelde me heel erg gehoord als client.
Ik voel me gehoord, gesteund en mijn kids ook. Een ervaren advocaat, weet wat ze moet doen in haar zaken. Haalt alles uit te kast om te winnen. Een topper, zeker aan te raden in OTS en uithuisplaatsingen.
Na 4 jaar eindelijk het gevoel dat er schot zit in mijn zaak. (Voorheen andere advocaat, ander kantoor) Sterk verwoord, goed geïnformeerd , zitting is goed voorbereid, fijne samenwerking en menselijk! Heel geruststellend gesprek gehad vooraf wat enorm helpend is geweest tijdens de zitting. Na jarenlang frustratie eindelijk 50kg last ontnomen! Ik kan niets anders dan dankbaar zijn en iedereen dit kantoor aanraden!!!!
Van een familielid was het rijbewijs ingenomen. Kristina Jevtovic heeft geadviseerd welke stappen te ondernemen om het rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. In de tussentijd heeft ze een aantal keer uit eigen initiatief naar de status gevraagd. Uiteindelijk zijn we er heel goed vanaf gekomen.
Wij zijn snel geholpen. Het kantoor en de werkwijze zijn professioneel. Vriendelijke advocaat!
Duidelijke toelichtingen, accuraat, staat paraat voor de cliënt. Wanneer ik door de bomen het bos niet meer kon zien, stond Fair Advocaten mij te hulp. Mijn toekomstige zaken laat ik in het vervolg door Hogir Yuce regelen.
Goede advocaat. Altijd duidelijk. Doet haar werk goed. Is vertrouwelijk. Is mijn tweede zaak en heeft ze allebei gewonnen. Tevreden met de resultaat die zij voor mij heeft geboekt ondanks dat ik ziek was en niet bij de zitting kon zijn. Aanrader. Bedankt.
Mijn zaak was erg ingewikkeld maar mw seker heeft het voor elkaar gekregen
U heeft me met u hart en ziel geholpen. Dank jee
Advocaat heeft mijn zaak uitstekend behandeld en opgepakt. Ik ben erg tevreden over advocaat S. Seker. Zij is erg behulpzaam, aardig en hart voor de zaak. Ik raad haar zeker aan!
Ik heb een samenwerking met Hogir (en Fair advocaten) als zeer prettig ervaren. Voor ik met Hogir samenwerkte ging de zaak niet zo goed vanwege een slechte samenwerking met een jurist. Hogir heeft de zaak op een fantastische wijze opgepakt en er alsnog een sterke zaak van kunnen maken. Bedankt Hogir!
Wij zijn tevreden met de hulp van Hogir, dit heeft ons heel veel geld bespaard. Danku
Wat ben ik blij dat ik bij de advocaat Kristina Jevtovic ben terechtgekomen! Een advocaat die je probleem serieus neemt en samen opzoek gaat naar de mogelijkheden! Mijn dank aan haar is in deze moeilijke tijden erg groot! Fijn dat u er bent!
Toppie
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.