Ik kan mijn ervaring met Fair Advocatenkantoor, en specifiek met mevrouw Vurdelja, niet genoeg aanbevelen. Tijdens mijn scheidingsprocedure heb ik haar expertise en toewijding als een enorme steun ervaren. Mevrouw Vurdelja heeft mij met uitzonderlijk geduld en een hoge mate van professionaliteit begeleid, waardoor ik mij te allen tijde gesteund en begrepen voelde. Haar diepgaande kennis van het familierecht, gecombineerd met haar empathische benadering, maakte haar tot de ideale advocaat in mijn situatie. Ze reageerde snel op al mijn vragen en hield mij nauwgezet op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn zaak. Ik ben uitermate tevreden met de resultaten en zou mevrouw Vurdelja zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft op het gebied van familierecht. Nogmaals hartelijk dank!
Ik heb binnen een korte periode haar leren kennen en ze heeft zoveel voor mij kunnen betekenen ben daar erg dankbaar voor
Met mw vurdelja heb ik al meerdere zaken gewonen. Ze neemt de tijd en luisterd ook. Ik beveel er altijd aan als mensen een advocaat zoeken
„De advocaat toonde tijdens het gehele proces uitzonderlijk inzicht, professionaliteit en deskundigheid, met veel geduld en betrokkenheid.
Advocaat Sara Seker adviseert mij al jaren. Ik ben zeer tevreden en raad haar zeker aan!
Ze heeft ons met veel zorg en toewijding geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd, en we kregen altijd snel en eerlijk antwoord op onze vragen. Dankzij haar voelden we ons begrepen en gesteund in een moeilijke tijd. Haar professionaliteit en warme houding maakten echt het verschil. We zijn heel dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.
Luisterend oor en heel goed in haar werk.
“Fair Advocaten heeft mij uitstekend geholpen. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Ik voelde mij altijd goed geïnformeerd en gesteund tijdens het hele proces. Ik raad dit kantoor zeker aan!”
Very professional, reliable, and easy to communicate with.
Had een client doorverwezen voor een echtscheidingszaak. Cliënt is zeer goed geholpen door mevr. Seker. Ik raad iedereen aan om haar te contacteren voor hulp.
Goeie advocaat met Kennis. Perfecte service en begeleiding in alle zaken waarbij ik hulp nodig had.
Ik ben zeer tevreden over de diensten van mw. Seker. Ze is deskundig en heeft mij zeer goed geholpen met mijn juridische probleem.
Mevrouw Zengin, Dankjewel voor al uw hulp, vanaf het begin heel spannend maar dankzij uw hulp kan ik mijn kinderen weer zien. Fantastisch en top!
Lange tijd ervaring met mevrouw Jevtovic. Erg blij met haar. Ze is deskundig in haar gebied en ze is begripvol.
Zeer tevreden over de snelle en efficiënte aanpak van Yuce. Alles werd helder uitgelegd. Documenten werden vlot geregeld en het resultaat was beter dan verwacht een aanrader voor iedereen die juridische hulp nodig heeft
Mevrouw mr. Jevtovic heeft mijn belangen met succes behartigd bij het voortzetten van een overeenkomst. Het was een geruststellende gedachte dat zij klaarstond om in te grijpen wanneer dat nodig was met vakkundig advies. Zij wist de rust te bewaren onder hectische omstandigheden. Ben zeer tevreden met haar werkzaamheden!
Meester Seker heeft als Advocaat tijdens mijn procedure maar ook rondom de procedure haar menselijkheid laten spreken. Procedure is goed afgerond en ben heel goed belegeid in de weg ernaar toe. Alleen maar lof en respect voor haar werkwijze.
Na een jaar ben ik eindelijk gescheiden
Een zeer intelligente, vakbekwame, betrokken en hardwerkende advocaat. Toen ik dacht dat er geen hoop of oplossing meer was, kwam zij toch met nieuwe inzichten en was alles in een mum van tijd opgelost. Ik ben erg dankbaar en ik beveel haar van harte aan!
Wat een deskundigheid, empathy, inzet en betrokkenheid! Door dit alles voelt men zich begrepen. Kristina geeft alles voor haar clienten op een vriendelijke en begrijpelijke manier legt zij uit hoe en wat ze voor je zal doen om je bij te staan. In het bijzonder haar respect voor haar clienten maakt haar profesioneel en nog toegankelijker!
İk be eindelijk gescheiden
ik hen me voogdij
Het was een hele gesprek over scheiding en waa overtuigend
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.