Eerlijke behandeling en verhaal, efficiente organisatie en vriendelijke mensen
Ik kom al jaren bij mijn tandarts , ook al in Rijswijk van Vredenburgweg. Ik hoop dat hij nog lang mijn tandarts blijft en mijn kronen goed verzorgt.
Tandarts is heel kundig en levert goed en netjes werk. Echter voor het maken van een afspraak is het moeilijk plannen en niet altijd zorgvuldig. Dames ook niet altijd aardig aan de telefoon, eerder geirriteerd. Als je zelf stevig in schoenen staat en in de gaten houdt of afspraken gemaakt zijn is het prima.
Mijn ervaring met de praktijk kan, zoals altijd kort en bondig zijn. Een prettige, persoonlijke en effectieve behandeling die al jaren van hoge kwaliteit is.
Hof van Hoornwijck is een prachtige kliniek. De baliemedewerksters zijn vriendelijk en geduldig. Mijn behandelend tandarts is aardig, maar neemt graag zijn tijd. Hierdoor lopen de afspraken uit en wordt men niet op de afgesproken tijd geholpen. Daarnaast vergeet hij weleens zijn mondkapje op de toen, terwijl hij (met consumptie) praat als je in de tandartsstoel zit. De beste man is gelukkig wel aardig en neemt dus ook voor jou de tijd.
Werd 's morgens kort voordat mijn afspraak gebeld met de mededeling dat de gebitsreiniging na de controle kwam te vervallen. Blijkbaar is er dan niemand die dat over kan nemen. Nu moet ik hiervoor apart terugkomen. Gaat toch weer van mijn eigen werktijd af.
Goede service en fijne behandeling van zowel mondhygieniste als tandarts.
Benadering uitstekend maar bereikbaarheid slecht, zeker wanneer je slecht ter been bent en ook nog de trap op en af moet
tandarts is en blijft exceptioneel goed ! En een inspirerende gesprekspartner.
Een tevreden klant!
vriendelijkheid aan de bali en zeer deskundig geholpen.
Altijd op tijd, vriendelijk waardoor ik minder angst heb.
Goede ervaring. Rustig en ontspannen.
Ik ben al twintig jaar patient bij Hof van Hoornwijk. Kwaliteit staat altijd bovenaan.
goede implantoloog.
Ik word vriendelijk ontvangen bij de balie en hoef niet te lang te wachten voordat ik bij de tandarts binnen word geroepen. Ook hij ontvangt mij vriendelijk en vertelt wat hij gaat dan dat blijft hij doen tijdens de behandeling. Een fijne ervaring, dank daarvoor.
De laatste jaar worden afspraken niet meer per mail bevestigd. Dit heb ik 2 keer aangegeven maa helaas Dat vind ik erg slecht. Uitvoering van de tandartswerkzaamheden zijn goed daarom kan ik hen aanbevelen
Zie boven. En fijne behandeling door deskundigheid.
Op tijd begonnen en vriendelijk en efficiënt afgehandeld.
Hof van Hoornwijck is een organisatie met deskundige medewerkers(-sters). Alles onder één dak, tandartsen en mondhygiënistes. Combi-afspraken zijn mogelijk. Het gebouw ziet er verzorgd uit, is schoon, je kan er gratis parkeren en het is goed bereikbaar.
Snel geholpen , vriendelijke mensen
Ik heb geen aandachtpunten, ben heel tevreden.
Vriendelijk en behulpzaam team dat op een professionele manier werkt.
Na vele jaren weer de stap gezet naar de tandarts. Bij mijn eerste afspraak de kans gehad om mijn verhaal te doen, wat ik er fijn vond. Ze hebben snel gehandeld, en mij doorverwezen naar de paradontoloog, waar ik nu bijna klaar bent. Echt top. Deze praktijk is Top
Ik geef nooit 5 sterren, omdat er altijd wel iets te verbeteren valt, daarom 4 sterren.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk