Een correcte en plezierige persoonlijke behandeling
Word vakkundig behandeld
Hoewel vele mensen een hekel aan de tandarts hebben voel ik me hier altijd thuis. Vriendelijke mensen, mooi groot, licht en schoon gebouw.
Ik vind dat je hier met respect wordt behandeld. Mondhygiëniste neemt de tijd het gebit schoon te maken en er zijn nog wel eens tips en tricks. Tandarts stelt een behandeling voor maar dwingt deze niet op, houd rekening met het financiële plaatje. Het is jammer dat een vervolgafspraak niet binnen enkele weken kan.
Jammer dat er bij het maken van een afspraak niet bij wordt gezegd dat je voor tandsteen verwijderen weer een aparte afspraak moet maken. Voorheen werd dit meteen gedaan en nu moet ik speciaal weer een afspraak maken en naar harlingen rijden om dit te laten doen. Had ik dit geweten had ik hier meteen een afspraak voor gemaakt.
Men denkt mee met afspraken dat je van het eiland komt,bheel prettig
Fijne tandarts. Lieve assistente Anja.
Goede fijne praktijk, fijn en lief personeel.
Ze is altijd vriendelijk. Geeft goed advies. Houd je goed op te hoogte wat ze gaat doen. En werkt lekker snel door. Ben altijd zeer tevreden
Reparatie van mijn hoektand rechtsboven. Heb 3 kwartier met mijn mond open moeten liggen (,logisch hoor) maar vond dat ze beetje hardhandig beiden mijn mond open hielden.
Vlotte afspraken maken, seintje 1 dag van tevoren, prettig geholpen.
Zeer correcte geweldige behandeling.
Fijne tandarts praktijk.
Mooie ruimtes, ook de wachtkamer. Vriendelijke behandeling.
Tandarts nehmt de tijd en komt professioneel over.
Welke behandeling was onduidelijk
Goed en snel geholpen
Aardig personeel, zowel de behandelaar als balie medewerker
Alles is erg goed geregeld.
is zeer goed altijd even vriendelijk
Gebeld naar aanleiding er een vulling uit was. Er was weinig plek. Werd gelijk aangeven dat er te weinig tandartsen waren. Bij mijn eigen tandarts was geen plek. Kon uit eindelijk bij een andere tandarts. Wat mij opviel is dat er over mijn hoofd met elkaar gesproken werd over dingen die mij als patiënt niets aangaan. En dat er niet verteld werd wat ze gingen doen waardoor ik schrok toen er ineens iets in mijn mond ging. Een tandarts bezoek zorgt bij mij voor spanning. Dan heb ik graag dat er verteld wordt wat je gaat doen.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0517-432740, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ingrid Rector, Praktijkmanager. Bedankt voor uw tijd en inzet!
Sinds mijn tandarts weg is heb ik geen vaste tandarts. Voor iemand die vrees voor de tandarts heeft is dit bepaald niet fijn. Ik was altijd zeer tevreden, maar nu weet je niet bij wie je terecht komt en dan blijkt het ook steeds een andere, waardoor je er geen vertrouwensband mee kan opbouwen. Als dan ook nog blijkt dat je lang niets aan je gebit hebt gehad, nog nooit naar een mondhygiëniste bent geweest en dan de ene tandarts zegt dat alles goed is, ook geen tandsteen terwijl je dat je hele leven wel had en dan bij de volgende tandarts ineens 2 of 4 gaatjes hebt en naar een preventieassistente moet, dat is verwarrend. En geeft geen vertrouwen. Er worden foto’s gemaakt en je moet het allemaal maar vertrouwen. Ik zou bijvoorbeeld de foto’s wel willen ontvangen op de mail. De preventieassistente waar ik ben geweest was trouwens zeer vriendelijk en duidelijk en daar was ik zeer tevreden over. Helaas zou ik graag naar een andere praktijk willen.
Afspraak keurig op tijd en snel afgehandeld, was een kleine contrôle