Heel vriendelijk. Voelde mij echt op zijn plaats.
Een wisseling van een oude vertrouwde tandarts naar een onbekende nieuwe is altijd ietwat spannend maar ik ben zeer tevreden net zoals ik de afgelopen jaren tevreden was. Mijn nieuwe mondhygieniste was nog niet echt thuis in de praktijk en kon een aantal functies niet uitvoeren vanwege onbekendheid met de apparatuur. Daar valt nog wat te verbeteren!
Kundige tandartspraktijk
Het duurde lang voor ik terecht kon voor mijn controle afspraak maar kon voor een tandsteen behandeling de volgende week al terecht. Op de dag zelf moest ik even wachten maar er werd netjes vermeld waarom en daar kun je alleen maar respect voor hebben. Sommige dingen gaan voor hoe vervelend ook. Nieuwe tandarts gekregen voor het eerst maar was dik in orde!
De behandeling is goed uitgelegd, maar ook de voor- en nadelen en mogelijke alternatieven
vriendelijk..
De tandarts en assistente hebben me professioneel en vriendelijk behandeld. Ze maken de behandeling zo prettig mogelijk, dat kan ik zeer waarderen.
Wordt goed naar je geluisterd geen lange wachttijden
geen gaatjes en alleen tandsteen verwijderen dat is vakkundig gedaan en een nieuwe kennis making met een nieuwe tandarts aardig wat onwennig maar het komt wel goed
Eerst afspraak voor tandsteen bij assistente. Geen problemen. Daarna even wachten in wachtkamer. Vlot aan de beurt voor controle. Ook prima: snel klaar.
Mijn ervaring met de tandarts was prettig.
Er blijkt blijkbaar van alles mis met mijn gebit. Was door vorige tandarts nooit zo gecommuniceerd. Verder werd mijn tandsteen niet verwijderd. Werd altijd even gedaan door de assistente. Ik heb maar een tandarts ingevuld, ik weet niet bij wie ik geweest ben.
Goede behandeling en prettige persoon die mij behandelt.
positief
prima geholpen
Er was een stukje van mijn voortand afgebroken. Ik kon snel een afspraak maken en stukje is met veel aandacht hersteld.
Tandarts geeft duidelijk uitleg wat gaat gebeuren, en stelt je gerust
Bij het maken van de afspraak had ik al aangegeven dat ik een gaatje heb waar ik pijn aan heb . Als ik vervolgens op de afspraak kom wordt er door de tandarts inderdaad geconstateerd dat er een gaatje zit. Echter het gaatje wordt tot mijn verbazing niet gelijk gevuld maar ik moet een vervolg afspraak maken. De eerstvolgende afspraak die in eerste instantie lukt om te maken is 5 weken verder!! Gelukkig krijg ik later op de dag nog een telefoontje dat er iemand heeft afgebeld zodat ik een week later kan komen om het gaat je laten vullen. Mijn complimenten voor de receptioniste die geregeld heeft dat ik eerder geholpen kon worden. Een wachttijd van 5 weken voor een vervolgafspraak vindt ik veel te lang en moet niet nodig zijn!!
Over het algemeen prima, afspraken worden netjes gemaild en behandeling is goed.
Prima, keurig, netjes, persoonlijk. Top
Het is een tandarts
Helaas is mijn tandarts met pensioen gegaan. Met de mondhygiëniste ben ik zeer tevreden.
Een fijne tandartsenpraktijk en mondhygiënistenpraktijk.
Tevreden over de behandeling.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen