Net als altijd, alles prima voor elkaar.
Alleen vervelend dat ik weer een andere tandarts krijg.
prima behandeling duidelijke uitleg
Los van mijn klachten over het gebit ga ik met genoegen naar de tandheelkundepraktijk. Het beleid om aankomende tandartsen te betrekken in de praktijk ervaar ik als zeer positief. Het is jammer dat er daardoor verloop is. Dat nadeel is echter niet zo sterk dat van dat beleid afgezien zou moeten worden.
Na dat hostra weg is een nieuwe persoon vrouw hele andere behandeling niet prettig was het
De ( nieuwe en nog onbekende )tandarts bij wie ik had afgesproken voor een jaarlijkse controle was ziek. Ik zou een collega krijgen.In de spreekkamer stelde de collega zich voor met de voornaam, niet met functie. Ze verrichte de controle en verwijderde wat tandsteen. Normaal deed de tandarts dat nooit zelf. Ik weet dus eigenlijk niet wie mij geholpen heeft. Dat vind ik raar , want ze was nieuw voor mij en de volgende keer zal ik er naar vragen.
Nooit leuk naar de tandarts, maar daar kunnen jullie/zij ook niks aan doen.
Goed en fijn geholpen, zeer tevreden met het resultaat.
Zie boven.
Niet lang hoeven wachten, en tevreden
Kees Ditzel is al jaren mijn tandarts en het is nog nooit éen keer tegengevallen. Hij weet in een korte tijd vakkundig alle mogelijke reparaties uit te voeren, pijnloos en met een prachtig resultaat.
uitstekend
Rustig en vriendelijk. Prima.
Vlotte controle bij de hele familie
Zeer efficiënt.
Heb angst voor de tandarts, en werd goed gerust gesteld, en ze vertelde wat ze gingen doen. Heel prettig. En ze werkte erg snel. Top.
Min punt, het vooraf afspraken maken al zo'n 3 maal afgebeld door receptioniste om verschillende redenen. Hierdoor zeer verwarrend.
ik voel mij altijd goed behandeld bij mijn mondhygiëniste en bij mijn tandarts.
als boven
Als nieuwe 'klant' heb ik direct het gevoel gekregen thuis te zijn. Afspraken maken ging op een perfecte manier; de behandelingen gaan prima. Prettig is ook de uitleg die steeds werd gegeven tijdens de behandeling.
ook prima
Duidelijkheid en behulpzaamheid bij de receptie bij het maken van de afspraak en een prettige behandeling die goed uitgevoerd is
Ze leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je
Naar de tandarts gaan is geen pretje maar bij deze tandarts wordt het minder erg. Duidelijke uitleg wat ze gaat doen, ze stelt je op je gemak en is ook nog eens super aardig.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen