Zie hierboven
Kundige assistentes en tandarts. Al jaren tevreden
Mijn tandarts stelt mij gerust en luistert echt naar mijn omschrijving van de klacht. Vriendelijk, deskundig. Goed in het contact met kinderen.
Vriendelijk
Goede en vriendelijke behandeling
heel fijn geholpen door vakkundige tandarts en assistentie
Prettige mondhygiëniste.
Hele snelle service!!! Mijn probleem met grote snelheid opgelost
prettig voor zover mogelijk van een bezoek aan de tandarts
Mijn ervaring is al jaren goed. Altijd goed behandeld. fijne mensen. Voel me gezien. Geen nummer. Als het beter kan.... ik zou jullie geen tip kunnen geven. Ps. We zijn wel een verwend volkje.Zijn er mensen die ontevreden zijn tip ... stuur ze eens naar Verweggistan.
Een fijne, rustige en vriendelijke tandarts en assistent
Door het steeds veranderen van tandartsen is het rommelig en soms verwarrend.
Goede ervaringen.
Er werdt beweert dat ik de vorige keer bij een behandeling een verdoving had, maar ik weet zeker dat ik die destijds heb afgewezen. Voor de rest prima.
Prima en deskundig
Vriendelijke benadering, controle verliep vlot zonder gehaast werd. Duidelijke terugkoppeling en voor zover te beoordelen kundig geholpen.
is zeker goed te noemen die mij hebben geholpen, zowel de mondhygiëniste , als de receptioniste's en tandarts.
Ik ben in 1993 bij de praktijk van Harm Hofstra gekomen. Ook na de verhuizing heb ik geen reden gehad om weg te gaan. Nu na de pensionering van Harm ben ik nog niet echt gewend aan Maria B. De tijd zal blijken.
Geen
Het was afwachten hoe de opvolger/ster van mijn tandarts zou zijn, maar ontvangst en behandeling waren heel plezierig. Kundig en vriendelijk.
Slechte beoordeling gemaakt waardoor ik hoge onkosten heb mogen maken. En ook bij mijn zoon geconstateerd dat het spalkje kapot was en de beugeltandarts ditzel vraagt haar hoe ze daabij kwam want dat waa niet zo.. ons op kosten jagen heet dat.
geen negatieve ervaringen.
Ik kom Al meer dan 40 jaar bij deze praktijk.
Er werd op een prettige manier de tijd voor me genomen zodat ik rustig kon wennen en kon aangeven hoe ik me voelde, waar vervolgens rekening mee werd gehouden.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen