Ik heb begrepen, dat onze zoon tevreden was.
Goede en kundige tandartsen en mondhyienisten.Alles goed geregeld en gepland.
vlot, relaxed, patiëntgericht
Wordt altijd netjes geholpen door zowel de tandarts als assistente(s)
Was een noodgeval, niet mijn eigen tandarts hielp mij, maar een andere tandarts uit de maatschap
Prima controle gehad
Deskundig en klantvriendelijk.
Mijn tandarts is een geweldig mens.en zijn assistente is ook heel erg zorgzaam en aardig het zijn twee perfecte mensen in hun beroep.Dus ben ik tevreden en ook blij met hen!
Prettige rustige wachtruimte. vriendelijke ontvangst bij de balie. Tandarts deskundig, vriendelijk, duidelijk in uitleg.
goede en nette behandeling
Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Alles was top, dat kan ik zeggen!
Geen lange wachttijden in de wachtruimte. Bij het maken van een afspraak kan er wel veel tijd over heen voordat de afspraak is.
Prima en heel tevreden
De tandarts is zeer vriendelijk
Normaliter wordt ik netjes geholpen en behandelt Een keer is een assistente onfantsoenlijk geweest Hier zou een melding van gemaakt worden De medewerkers aan de balie ervaar ik als positief Denken altijd mee en bellen Als er eerder ruimte is
Goed georganiseerde praktijk. Tandarts Ditzel is iemand die zijn vak verstaat, geen twijfelaar.
Ondanks minimale bezetting toch hun best doen om een afspraak te maken.
goed geholpen en behandeld
Ivm tinitus zou een hoofdtelefoon oid helpen. Het geluid van de instrumenten bleef nog een paar dagen in mijn oren aanwezig.
Fijn de Corona vragenlijst een dag van tevoren. Verder erg blij met mijn mondhygiëniste :-)
Je word op je gemak gesteld
Zij houd rekening met mijn wensen.
Je wordt goed geholpen en altijd stipt volgens afspraak.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen