Ik kon moeilijk mijn verhaal kwijt.stukje van kies eraf.kon niet verholpen ,moest controle eerst doen,was geen prettig gesprek
Van de Noorderhaven tot nu deze locatie altijd goed behandeld door de tandarts
Pluspunt sms ontvangen voor een afspraak met de tandarts. Ben er zeer tevreden over.
Kiespijn en dezelfde dag consult en behandeling
Altijd een goede ervaring
Is de laatste jaren oké
Sinds begin jaren '90 kom ik al bij mijn tandarts en ben daarom ook meegegaan naar de groepspraktijk tandheelkunde. Ik ben altijd ontzettend tevreden over mijn tandarts, de assistentes en ook over de mondhygienist(e) waar ik elk half jaar naartoe ga. Mijn gebit heeft door de jaren heen altijd behandelingen nodig gehad en ik ben altijd heel kundig en op een heel vriendelijke manier geholpen. Ook het maken van afspraken in de praktijk gaat altijd prima. Van mij daarom 5 sterren.
Ik had eigenlijk meer verwacht.
Deskundig en snel
Vriendelijk wordt je te woord gestaan, er wordt met je meegedacht en de behandeling bij zowel mondhygiëniste als tandarts zijn heel goed.
Zeer prettig en vriendelijk
Een afspraak maken en de controle is altijd goed voor elkaar.
Vriendelijk, goed en accuraat
Net
s
In alles tevreden.
Duidelijk met afspraken en een herinnering via SMS. Heel prettig.
Controle behandeling ging helemaal naar wens
Het was een kort consult. Er was iets met mijn prothese.
Prima!
Laatste afspraak had ik bij preventie assistente. Ze was deskundig en vriendelijk; ik kreeg duidelijke uitleg om mijn poetstechniek te verbeteren.
prettige vriendelijke behandeling
Tevreden
Het maken van een afspraak, de binnenkomst en de behandeling en daarna het maken van een nieuwe afspraak verliepen zeer vlot en aangenaam
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen