De laatste rekening van de mond hygiëniste was plotseling 30% hoger dan voorheen,voor dezelfde behandeling. Na telefonisch beklag is dit teruggedraaid. Een vergissing kan natuurlijk, maar de vage , ontwijkende reactie hierop, gaf geen prettig gevoel.
Ik heb hier niets aan toe te voegen
behandeling; netjes, zorgvuldig. afspraken; ook beleefd en zorgvuldig
Vriendelijke medewerkers in de praktijk. Zowel de baliemedewerkers als de mondhygiëniste en tandarts en assistent.
Humeur tandarts had iets beter gekund vandaag. En de afspraak was gewijzigd, zonder mij tevoren op de hoogte te brengen. Dat vind ik niet leuk. Service mondhygiënist was weer uitstekend!
Het is een professionele maar ook hartelijke club bij elkaar met goede afstemming onderling, behulpzaam naar elkaar wat maakt dat het zeker voor de kinderen niet eng of spannend is om naar de tandarts te gaan
Geen probleem om een afspraak te maken. De behandeling is correct, deskundig en plezierig.
alleen controle
Alles ziet er netjes uit en gastvrij ontvangen
We hadden meteen leuk contact. Iedereen was geïnteresseerd. De behandeling was vakkundig!
Vriendelijke ontvangst, deskundige behandeling
Mijn ervaring is positief onlangs 3 dagen op rij langs geweest en gelukkig kon ik gelijk dezelfde dag na mijn telefoontje langskomen.
De tandarts was voor mij nieuw. Ik on haar niet heel goed verstaan maar de assistente hielp daarbij. Normaal gesproken werd eventueel tandsteen gelijk verwijderd maar nu kan ik daar pas 1,5 maand later voor terugkomen.
Tot nu goed geweest maar nu allemaal neuwe tandartsen. Afwachten volgende jaar misschien ander verhaal wie weet
Ik heb een angst voor tandarts bezoek, maar de tandarts weet ervan en gaat daar goed mee om.
Ik vindt dat je min of meer verplicht wordt om naar een mondhygiënist te gaan,die vindt ik persoonlijk niet altijd nodig.Ik weet de gevolgen en geef dit dan zelf wel aan als ik dit wil.Ik begrijp hun standpunt wel maar ben nog altijd zelf verantwoordelijk. Verder moest ik zelf aangeven of ze ook onder mijn kunstgebit wou kijken.
Al jarenlang bezoeker van deze praktijk. Geen klachten.
Goede ervaring
Goed. Prettig en kundig geholpen.
Vriendelijkheid, service en kunde.
Altijd tevreden met de dienstverlening bij tandartspraktijk Harlingen
Zeer vakkundige behandeling, snel geholpen. Losse kroon direct weer vastgezet en pijnklacht op andere plaats gelijk verholpen. Erg vriendelijke assistentes.
Hele fijne en prettige nieuwe tandarts. Prettige ervaring gehad terwijl ik normaal niet een grote fan ben van de tandarts.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen