Als eerste behandeling nog weinig kunnen beoordelen
De rust is weer wat terug
Zins de tandarts mij onder behandeling heeft heb ik geen klachten meer over loslatende vullingen
Gaat heel prettig om met kinderen. Ze zien er bijna naar uit om in de stoel te liggen, al was het maar voor de ervaring. Tandarts is vriendelijk en duidelijk, precies wat kinderen nodig hebben. Even verven(sealen) van de grote mensen kiezen doet het goed :)
ik heb een goede ervaring
Altijd prima bij mondhygiëniste. Tandarts van nu wat minder. Kreeg niet voldoende antwoorden op mijn vragen en voelde me opgejaagd omdat zij achter liep.
Prima behandeling en snel en vriendelijk
Ik ben zeer tevreden met mijn behandeling.
Nadat Harm Hofstra weg was en ik al had kennisgemaakt met Maria was het niet moeilijk om haar als vaste tandarts te nemen. Ze is net zo vriendelijk en kundig!
Keurig behandeld.
Enorm aardige dames aan de balie. Vakkundige mhg en TA
Alles is naar volle tevredenheid.
Probleem was een scherpe rand aan achterste kies, moeilijk voor mij te voelen waar het zich precies bevond. Tandarts Bleek ongeduldig en raadde me zelfs een andere tandarts aan waardoor ik met weinig vertrouwen in de stoel lag. Kreeg de indruk dat het haar teveel was. Ik zou ook liever een andere tandarts in jullie praktijk bezoeken. Tandarts Ditzel heeft dan mijn voorkeur omdat ik al eens door hem ben behandeld.
Vriendelijke ontvangst, eenvoudig inchecken en goede behandelingen
zie boven.
Goed en duidelijk
Naar aanleiding van mijn laatste bezoek en telefonisch contact ben ik niet zo tevreden en twijfel ik zelfs terug te gaan. Ik vertelde ergens last te hebben en na de controle werd er iets gezegd wat voor mijn gevoel niet de oorzaak kan zijn. Ik dacht daar later over na en heb toen mijn afspraak afgezegd maar ik vond dat daar nogal moeilijk over werd gedaan wat heel onprettig voelde. Nu moet ik zeggen dat ik deze ervaring nog niet eerder zo heb gehad maar iemand die ik ken is slecht geholpen waardoor ik nu wel extra op mijn hoede ben…
Had kiespijn ,dezelfde dag nog geholpen super!
Zie boven
Prettige mensen die je helpen.
Vriendelijke mensen
Ben altijd heel zenuwachtig n nerveus om naar d tandarts t gaan. Veel stress heb k ook. Maar ze was aardig n nam de tijd voor me
Dochter 5 en moeder controle behandeling duidelijke communicatie, vriendelijk enz
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen