Ik voel mij op mijn gemak bij deze praktijk.
Leuke tandarts en heel meegaand met de patient
Ik was patiënt bij een tandarts, die met pensioen is gegaan, ik attendeerde hem op een bultje op/in mijn tandvlees, na de gemaakte foto zei hij hierop terug te komen.. Niets meer gehoord, misschien ook een fout van mij, en had ik eerder aan de bel moeten trekken. 27 januari had ik een controle afspraak bij een nieuwe tandarts, deze attendeerde ik ook op de (ondertussen gegroeide) bobbel, deze constateerde een ontsteking en waarschijnlijk een fractuurtje in de bovenkaak. Hier schrok ik wel van! Ze had het zelfs al over een implantaat. Maar er was 1 lichtpuntje, ik had geen gaatjes.. Ik heb niks van een ontsteking gemerkt, ivm fibromyalgie neem ik 3x daags 2 paracetamol, dit onderdrukt waarschijnlijk de pijn. Nu afspraken staan bij Endodontologie in Leeuwarden en Omnimed in Grouw Jammer dat deze behandelingen niet in Harlingen plaats kunnen vinden..
Door een afgebroken kies na 22 jaar naar de tandarts. Na een fijn gesprek en goede uitleg kies getrokken. Nu ga ik met een vertrouwd gevoel naar de tandarts omdat ik weet dat ik altijd mijn hand op kan steken als ik wil dat ze ff stoppen. Ps: ik vind het wel jammer dat er regelmatig een nieuwe tandarts en/of mondhygiënist is.
Behandeling was volgens afspraak.
De afspraak verliep op tijd. Er wordt tijdens de behandeling goed uitleg gegeven. Tandarts en assistente zijn een fijn samenwerkend team. Het resultaat van de behandeling is uitstekend.
Prima. Maar vooraf graag even melden dat het tandvlees wordt opgemeten. Dat vind ik ook op de rekening terug.
Afspraak maken snel en correct en de behandeling zoals altijd deskundig en prettig.
Goed en verzorgd en vriendelijk.
Voldoende
Ik mocht bij binnenkomst gelijk doorlopen naar de ruimte. Daar werd ik netjes aangesproken en er werd verteld wat er ging gebeuren.
Vooral bij Monicke, de mondhygieniste voel ik me weer helemaal opgeknapt als ze m`n gebid heeft behandeld.
Mijn afspraak liep uit. De assistente kwam dat netjes vertellen, maar toch 20 minuten later. Na mijn behandeling was het na sluitingstijd, en waren de lichten in de wachtkamer uit. Er was niemand meer bij de receptie meer aanwezig.
Controle ging prima Rustige tandarts
Goed gedaan
Altijd vriendelijk en correct
Goed geregeld en fijn communiceren
Alles is goed alleen de wachttijd tussen controle en behandeling is erg lang.
Prettige behandeling
nieuwe tandarts prima gedaan en beste antwoorden op mijn vragen alleen jammer dat ik haar naam ben vergeten
Wat onrustig in de praktijk met 4 receptionistes die in overleg waren achter de balie. De tandarts Maria was nieuw voor mij, de controle ging razend snel… Ze was wel erg aardig. Ik zie er m’n hele leven tegen op om naar de tandarts te gaan , veel meegemaakt.. De assistente Liesbeth stelde me gerust, blij met haar.
Tja wat moet ik daar nou van zeggen. Monique is al jaren naar volle tevredenheid mijn mondhygieniste
Ik vind dat advies weinig wordt onderbouwd ! Beetje: doctor knows best. Dus maar 1 visie en dat is het.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen