top
Even gebitscontrole
Naar de tandarts gaan is voor mij toch altijd een beetje spannend. Maar dat hoort erbij. Als ik in de stoel lig, zakdoek in de hand, lukt het vaak om rustig te blijven en meestal hoef ik niets. En als er wat meer moet gebeuren, wordt er een nieuwe afspraak, op korte termijn gemaakt. En dan wacht je daar maar op!
Nvt
Er werd rekening gehouden met mij en goed geconteroleerd hoe ik me voelde
Prima ervaring
Functioneel tandartsbezoek, betrokken monhygiëniste
Netjes, vriendelijk, kundig, duidelijk.
Een geweldig team en super getalenteerd.
Na het aanmelden vlot aan de beurt en de behandeling is proffesioneel uitgevoerd zonder complicaties.
Prima geholpen met het vullen van een kies.
Mijn laatste bezoek was op 26 april
zie boven
Ik ben reeds vele jaren cliënt bij deze praktijk. ik ben onder behandeling bij de mondhygiënist en tandarts voor controle en eventuele verdere behandeling. Dit al die jaren naar volle tevredenheid. De vele wisselingen in tandartsen heb ik wel als vervelend ervaren. Gelukkig is daar nu wat rust in gekomen.
Ze gaat rustig te werk,ze vraagt af en toe, gaat het nog vooral als je een verdoving krijgt.
Prima behandeling
Het was een nieuwe tandarts, mijn eerste indruk was wel goed
Vriendelijk personeel, goed telefonisch bereikbaar, kind vriendelijk
mijn ervaring is goed , alleen is dit de tweede keer dat ik dit verzoek krijg heb het al ingevuld
Vriendelijke kundige mensen.
top
Ik voelde me totaal op mijn gemak. Ook uit eerdere bezoeken.
Afspraak was niet doorgekomen, goed opgelost. Maar ook mij angst voor een behandeling, er word rekening mee gehouden!
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen