Vriendelijk, nemen de tijd voor je.
eerst was het mislukt om twee tanden weer correct tussen het gebit te krijgen want met de lunch braken ze er tussen uit. ik mocht de volgende dag terug komen en nu is het wel goed en ik kan weer lekker eten.
Ik heb enkel positieve ervaringen bij de groepspraktijk Harlingen. Sympathieke tandarts (Agatha Dlugozima) en samen met de tandartsassistentes een creëren zij een aangename sfeer in de spreekkamer. Mijn complimenten. Waar ik vroeger altijd bang was voor de tandarts is dat nu nooit meer het geval. Wat er ook moet gebeuren. Ik kom ook al jaren bij de mondhygiëniste en zij werkt vakkundig. Ik ben blij met bovenstaande mondzorg.
Goede zorgverlener
Snel geholpen
Prima en vriendelijk
Prettig, rustig, deskundig
Alleen het msken van een volgende afspraak wordt steeds moeilijker, vaak lukt al niet meer om over een half jaar passende data te vinden.
Altijd correct en geen lange wachttijden of uitloop.
Ik werd hartelijk ontvangen en hoefde niet lang te wachten.
Wordt altijd heel goed en vriendelijk geholpen door de mondhygiëniste
Netjes goed vroendelijk
Ik had een gecombineerde afspraak, 1 bij de mondhygiëniste en 1 bij de tandarts. Beide voor de halfjaarlijkse beurt/controle. Beide behandelaars zijn kundig en de assistente is ook erg leuk. Wat wel een nadeel is dat een vervolgafspraak erg ver vooruit is. Als dat beter zou zijn dan had ik 5 sterren gegeven.
Vriendelijk, toegankelijk
Alleen een foto, verder niets gebeurd. Het was dus geen jaarlijkse controle
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0517-432740, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected] Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, I.Rector Praktijkmanager Bedankt voor uw tijd en inzet!
zowel bij de balie als ook hygieniste en tandarts op een vriendelijke en vakkundige manier behandeld
Lange tijd tussen controle en behandeling. En ik krijg het vermoeden dat men steeds commerciëler wordt. In het verleden bijna nooit last van tandsteen gehad,tegenwoordig altijd tandsteen. Er wordt dan even 2 minuten snel gekeken en gepulkt.Klaar weer snel verdient.
Rustige, schone wachtruimte. De tandarts is kundig en vriendelijk. Dit geldt ook voor de assistente!
Geheel goed en vlot behandeld, kortom een goede ervaring.
Goed, netjes en vlot.
Mooi op tijd, prima geholpen. Verplaatsen van de afspraak, betekent maanden uitstel. Dat is wel vervelend…
Je wordt zeer goed geholpen.
Snel aan de beurt, goed geholpen.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen