Vriendelijk enheeft ook echt aandacht en tijd voor je
Een prettige ervaring waarin rekening werd gehouden met mij.
correct en vakkundig
Ik ben bij tandarts Maria en die bevalt mij in alle opzichten prima!
tevreden
Niet lang wachten goede tandarts
Vriendelijke mensen, korte wachttijden.
Van de afspraak tot en met de behandeling loop het goed.
X
Altijd goede ervaring. Ze werken goed snel en hebben een luisterend oor
Top tandarts en assistente.
Heek effectief en efficiënt en to the point. Wel moet je snel iets vragen wanneer je een vraag hebt voordat je alweer buiten d deur staat. Het maken van afspraken gaat ook efficiënt en rekening houdend met je voorkeuren.
Sinds ik bij deze praktijk zit ben ik altijd zeer goed geholpen.
Zie boven
Niet meer bang naar de tandartspraktijk gaan
Msc. Maria Boyanova is zeer deskundig, geeft goed uitgebreid advies en is heel aardig. Geeft tijdens de behandeling duidelijk aan wat er gaat gebeuren. Iedereen in de praktijk -van receptie, assistentie tot tandarts - is super vriendelijk en je voelt je al snel op je gemak. Het enige minpuntje is dat je erg lang moet wachten voordat je terecht kan als je b.v. een gaatje hebt geconstateerd of een ander probleem hebt. Je moet dan eerst een afspraak maken voor controle en daarna weer een nieuwe afspraak voor de behandeling. Je bent vervolgens twee maanden verder.
Ik heb goede ervaring bij de tandarts, al jaren. Goede en een kundige behandeling.
Goed en adequaat
Goed hoor
Prima, niets op aan te merken.
Goede behandeling
Kon vrij snel na klacht terecht. Zeer vakkundig geholpen. Vervolgafspraak gemaakt. Erg plezierige tandarts en assistente. Overigens zeer vriendelijk personeel bij de balie. Ze denken echt mee daar ik woonachtig ben op Terschelling. Ben heel blij met jullie Ben niet geholpen door mijn eigen tandarts maar door collega vrouwelijke tandarts.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen