De assistenten denken met je mee en de tandartsen stellen zich flexibel op.
Vriendelijke ontvangst. Monique is kundig en houdt rekening met de zaken die voor mij lastig zijn. Ondanks de behandeling die niet altijd pijnloos is, ervaar ik het toch als prettig
Een zeer gastvrije maar ook profesionele ervaring.
Het maken of wijzigen van een afspraak verloopt soepeltjes. Prima Mondhygieniste en tandarts
Rustige sfeer en goed behandeld .
Merel is rustig en dat zorgt ervoor dat je redelijk ontspannen in de stoel ligt. Ik vind haar zeer kundig en voel dat mijn gebit zeer goed gereinigd is. Tevens geeft ze goede uitleg welke producten ik het beste kan gebruiken voor de reiniging.
Top super
Mijn ervaring in deze praktijk is altijd zeer goed.
op tijd behandelt en altijd vriendelijk
Mooi op tijd aan de beurt
hele goede ervaring, ga elke keer met tegenzin, maar kom tevreden terug!!
de praktijk is laagdrempelig, je wordt vriendelijk te woord gestaan en mijn ervaring met zowel mondhygiëniste als tandarts zijn uitstekend.
Geen ge ros aan mijn gebit, gewoon een goede, rustige tandvriendelijke behandeling. Ook de mondhygiëniste deed geweldig haar werk.
Goed en deskundig geholpen
Proberen zolang mogelijk je eigen gebit te behouden door de juiste verzorging en controle.
Heel spannend, want voor het eerst sinds jaren werd ik verdoofd en werd mijn brug eruit getrokken en nog een kies, maar het is goed verlopen
Goede ervaring met het eerste contact t.a.v. nieuwe tandarts.
wat een liefe tandarts en assistent
Fijne baliemedewerkers en tandartsen. Denken goed mee en komen met oplossingen. Bij spoed kun je snel terecht.
Tandarts nooit leuk, vakkundigheid belangrijk, maar humor en aandacht helpen wel. Alles aanwezig.
De mondhygiënste doet goed werk. is vriendelijk en belangstellend.
tijd werd er genomen.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een minder leuke ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0517-432740, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ingrid Rector, praktijkmanager. Bedankt voor uw tijd en inzet!
goede tandarts
Altijd netjes geholpen en bij acute problemen met gebit, altijd snel afspraak ingepland.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen