Prettig was het niet. Nodig wel.
Met een onverwachtse hulpvraag voor een consult voor mijn echtgenoot met een beperking,werd er goed naar een oplossing gezocht.
Lang wachten op een afspraak met mondhygiënist of tandarts
Super goed behandeld door Marjolein, Na de behandeling zeer vriendelijk en perfect geholpen aan de balie voor een nieuwe afspraak. Mooier kan ik het niet maken! met vriendelijke groet, Kees D Makkum.
Eerste keer bij deze mondhigieniste. Ze hield rekening met mijn wensen en vragen. Ze heeft me goed geholpen. Volgende keer wil ik weer bij dezelfde mevrouw.
Ik ben best wel tevreden over de Tandartsenpraktijk kom hier al jaren ,wel jammer dat Agata weg is was erg tevreden over haar ,maar wil wel graag een vaste tandarts.
Prima voor elkaar
Word altijd netjes en correct behandeld door de dames van de receptie, de mondhygiëniste en de tandarts en assistentes.
Ik werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Het gevoel was positief na afloop.
Heel tevreden
Prettige praktijk, klantvriendelijke baliemedewerksters
Tandarts is geweldig, zij krijgt een 10. Preventie assistente e wat een onvriendelijk persoon. Je zit daar om geholpen te worden niet om als een klein kind gekleineerd te worden. Ik zou haar dan ook zeker niet aanbevelen maar de tandarts maakt veel goed
Een snelle controle, waarbij de toestand van mijn gebit eigenlijk heel duidelijk werd gemaakt in zeer korte tijd. Ik kon door de vlotte afspraak weer naar school.
zeer deskundig en eenvriendelijk.
Een hele fijne mondhygieniste
Ik ben tevreden over de behandeling en bejegening.
Alleen jammer dat de tandarts zichzelf niet voorstelde
Ga er met plezier naar toe. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Vriendelijke ontvangst, goed systeem voor de afspraken, fijne wachtruimte, toiletten schoon, snelle doorstroom van patiënten, vanwege gevaar voor bacteriën geen warm water bij de behandelingen wat heel naar is voor mensen met gevoelige tanden, kundige, begripvolle en vriendelijke behandelaars.
Kundig
Zee4 kundig
goed, euvel werd direct verholpen hoefde geen nieuwe afspraak te maken.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen