De halfjaarlijkse controle is professioneel en vakkundig uitgevoerd!
Prettige sfeer en goed geholpen.
Kom hier al sinds Tandarts Venema in de Fabrieksstraat zat.. Fijne praktijk ,waar ook goed naar de clienten wordt geluisterd..
Is top
Ga er niet met plezier heen, maar kom wel met een glimlach er weg. dus geen gaatjes ,en alles was netjes.
Prettige praktijk waar je vriendelijk word geholpen.
Positief
Snel en goed geholpen met afgebroken kies.
Hele klinische omgeving en personeel. Geen handen schudden, maar 2 minuten later wel in m'n mond loeren. Blijft bijzonder. Tandarts in opleiding ruikt niet echt lekker... Deo?
Erg goed.
Prima, altijd kundig.
Mijn bezoek was kort, maar zeer correct behandeld en goed ingelicht. Prima
Informatief en vriendelijke behandeling.
Nooit een slechte ervaring gehad, er word altijd meegedacht aan dat ik op Vlieland woon. Dat vind ik erg fijn. Een minpuntje vind ik dat ik bijna elk jaar een andere tandarts heb, maar goed daar valt waarschijnlijk niet veel aan te doen. Echter bij de mondhygiënist vind ik het verwarrend dat ik verschillende adviezen krijg.
Vriendelijk personeel, vakkundig, gaan goed om met kinderen.
Goed geholpen bij tandarts en mondhygiëniste
Netjes vriendelijk en goed geholpen. Geen wachttijd en deskundig geholpen.
Ik ga altijd met angst naar de tandarts, maar, er word rekening mee gehouden en dat vind ik wel belangrijk.
Afspraak op de afgesproken tijd. Kundige en vriendelijke tandarts en assistente
Zeer positief
keurig op tijd en prima behandeling
Het is een fijne tandarts met duidelijke uitleg.
Het was een controle afspraak dus minder spannend.
uitstekend!
Koningin Julianastraat 1