Wordt uitstekend rekening gehouden met mijn situatie. Met de pijn die ik ervaar bij het reinigen en met het ongemak dat ik voel in een tandartsstoel. Kortom, er wordt naar je geluisterd.
Vlot geholpen. Professioneel Vriendelijk Enkel 1 puntje Ik vind het wel prettig als de telefoniste oogcontact probeert te maken bij binnenkomst.
Snel geholpen op een tijd die mij goed uitkwam
In orde
Altijd op tijd geholpen, ze zijn flexibel, kundig en zeer vriendelijk
Ik had een afspraak bij mondhygiëniste, die heeft mij heel goed uitgelegd hoe je met een elecktrische tandenborstel moet poetsen en hoe je een tandenstoker moet gebruiken. Heel nuttig geweest, pas het nu ook écht toe.
Tevreden
Ik vind het fijn om een herinnering te krijgen voor een geplande afspraak.
Zeer kundig en vriendelijk personeel
Het koude water op mijn overgevoelige tandhalzen is zeer pijnlijk, maar jemig wat een vriendelijkheid en superbehandelingen!!!
Martha heette ne van harte welkom en tandarts ditzel nam de tijd voor me
Vriendelijk.
Fijne tandarts
Geen opmerkingen
Fijne benadering, erg fijne tandarts heeft adspraak overgenomen. heel deskundig!
Vriendelijke man en vertelt duidelijk hoe en wat.
Ben zeer tevreden over de gang van zaken.
Ik ben tevrede.
Heel goed zoals altijd
Heldere communicatie en korte wachttijden
Vind het altijd een beetje spannend bij de tandarts, maar ze houden altijd rekening met me en we kletsen “als het lukt “gezellig , altijd opgewekt en vriendelijk!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en tandartsen.
Als je even netjes en schoon. Vriendelijke dames achter de receptie balie. En goede en vriendelijke assistentes, mondhygiëniste en tandarts.
Door vakkundig en geruststellend handelen van zowel de tandarts als assistente snel verlost van een pijnlijke ontsteking. Dank daarvoor!
Rustige tandarts en assistent. Legt goed uit wat er gaat gebeuren. Nemen de tijd. Rekening via de mail. Vlot te betalen.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen