Altijd, 23 jaar, heel tevreden geweest over de tandartsenpraktijk en mijn eigen tandarts Hofstra. Nu wachten we, ik en mijn partner al vanaf april op een controle bij de tandarts. Door ziekte is de afspraak nog weer uitgesteld. Heel jammer dat daardoor mijn gebit harder achteruit gaat dan nodig is !
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0517-432740, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ingrid Rector, praktijkmanager. Bedankt voor uw tijd en inzet!
Mijn laatste bezoek aan de praktijk betrof de -half-jaarlijkse controle.. Deze verliep, zoals gepland, prima en plezierig.. Geen gaatjes/problemen.. Mondhygiëne afspraak 'moeten' maken, verliep probleemloos..
Deskundig advies gekregen, goede behandeling, prettige sfeer, en uitstekende faciliteiten.
Je wordt hier prima behandeld!
Losgeraakte tand prima vastgezet
super
goede ervaring, gebeld dat er een plek vrijgekomen was en mooi op tijd geholpen.
Vriendelijke begeleiding
Prettige sfeer, vriendelijke receptionistes.
Altijd goed behandeld
Vrij vlotte afspraak en behandeling
Tip TOP voor elkaar een dikke 10
Ik ervaar jullie praktijk als correct, behulpzaam, vriendelijk
xxxxxxx
Bijna geen wachttijd, vriendelijke hulp en goeie specialisten.
Vriendelijk en professioneel
Ik werd snel efficiënt en vriendelijk geholpen
Een hand (willen) geven ter kennismaking vind ik in de post corona tijd niet fijn. Daar voel ik mij in zo'n praktijk heel ongemakkelijk bij.
In korte tijd alle uitslag gegeven, welke bij een controle van toepassing is.
Ik heb op korte termijn een afspraak kunnen maken en werd snel geholpen.
Afhandeling wachttijd knullig en dat kan beter.
ik ben keurig volgens afspraak geholpen, eerst de mondhygiëniste en daarna controle bij de tandarts. Daarna vervolgafspraak voor gepland bij de balie, ook weer goed geregeld.
Vriendelijke mensen..deskundig ..
Koningin Julianastraat 1