vriendelijk en deskundig.
uitstekend
Bij Monique is het altijd prima. Ze houdt heel veel rekening met me.
Goede tandarts
Misschien ligt het aan mezelf maar de behandeling is toch altijd wel pijnlijk. Ook nadien nog poosje pijnlijk.
Vind het niet normaal dat ik vier maar moet wachten om twee gaatjes te vullen!
goede service en via de mail een oproep om te komen. Top
Vriendelijke mensen achter de balie en vragen door. De specialisten kundig en hygiënisch. Sws is het daar overal schoon.
prima tandarts
Mondhygienist en tandarts goede behandeling
Op tijd en goed geholpen
Was heel snel en goed behandeld
Tandarts prima. Balie slechte service
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0517-432740, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ingrid Rector, praktijkmanager. Bedankt voor uw tijd en inzet!
weer alle tijd genomen en heel vakkundig
Mijn gebit wordt goed gecontroleerd en indien gerepareerd. Mijn vragen worden vriendelijk beantwoord en ik ontvang ook tips over het nóg beter reinigen van mijn gebit.
oké.
Tandarts was heel snel klaar.
De mondhygiëniste neemt alle tijd voor een goed resultaat en houdt op een prettige manier rekening met mijn fysieke omstandigheden.
Tandartsbezoek blijft nodig ondanks dat het niet mijn favoriete tijdsbesteding is. 2x per jaar controle en om de 5 maanden mondhygiëniste omdat je gebit nu eenmaal goed onderhouden moet blijven wil je geen onderliggende klachten krijgen.
Heb een lieve tandarts die het alderbeste met je voor heb
Ben heel fijn ontvangen en geholpen,daardoor voelde ik mij rustig.Heb goede uitleg gekregen van hetgeen staat te gebeuren
Beste, Het tarief van tandsteenverwijdering bedraagt gemiddeld 12,50 per 5 minuten. De code die hiervoor staat is M03. De meeste specialisten zijn ongeveer 30 minuten bezig (75€). Mij is ruim 101 euro in rekening gebracht terwijl ik zeker niet langer dan 30 minuten in de stoel heb gezeten. Marjolein zei zelfs nog dat er weinig tandsteenverwijdering nodig was! Kunt u uitleggen waar dit verschil in zit.? Met vriendelijke groet, B.J Nagel
ben n stoel gaan zitten en 10 tellen was ik er alweer uit geen gaatjes en tandvlees 1 en 2 moest wel vragen wat het betekende 1 en 2 maar is de stand en tot over een half jaar Gauw verdient.
Maar zeer teleurstellend dat je voor een kleine ingreep terug moet komen en ook nog eens met een lange wachttijd
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen