Altijd op de juiste manier geholpen, prima voor elkaar.
Volgens afspraak
áááá
Altijd met mijn tandarts. Ze is best streng maar oprecht
Vriendelijke medewerkers, zowel voor kinderen als volwassenen. Lokatie en gebouw zijn zeer geschikt. Het is mooi en verzorgd. Digitale aanmelding op lokatie is ook prima.
Goede praktijk. Goed bereikbaar. Goede sfeer. Medewerkers betrokken, denken mee, vriendelijk, kundig. Positieve benadering naar volwassenen/kinderen. Medewerkers professioneel in doen en laten en werkzaamheden.
Oke
Kundige zorgverleners, vriendelijke schone omgeving.
Goed!
Goed meedenkend ivm afspraken maken Kundig en aardig medewerkers
Na half jaarlijks controle de zelfde dag nog geholpen, ( had groot gat in een kies )
Assistente Maria vrolijk, fatsoenlijk, aardig. Koesteren!!
De tandarts en mondhygiëniste waardoor ik wordt behandeld stralen uit wat hierboven kort is beschreven.
Fijne ervaring voor bij een tandarts.
Zoals je wilt dat het gaat met twee kleine kinderen
Het reinigen van je gebit is niet de leukste behandeling maar is prima uitgevoerd.
Goed, tevreden
Ik werd goed geholpen. Deskundig personeel.
Geen
Zoals gewoonlijk goed en flexibel
Vakkundig!
halfjaarlijkse controle was deskundig en correct
Sinds december 2006 ben ik bij jullie praktijk. Uit Amsterdam. Samen met ( wijlen) door een beroerte op z'n 50e mijn enkelzijdig verlamde echtgenoot. Hij werd altijd heel goed bejegend en geholpen bij zijn wensen. Zowel door mondhygieniste Monique als ( nu gepensioneerde) tandarts Harm. Ik ben nog steeds bij Monique en sinds Harm weg is bij tandarts Maria. Ook naar tevredenheid! Jammer en onhandig dat de spoeddienst in weekend en feestdagen naar Leeuwarden is verplaatst...
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen