Vriendelijk te woord verstaan aan de telefoon. Oplossing gericht. Keurig teruggebeld en pijn verholpen
Wij zijn tevreden.
Vriendelijk en goed geholpen
Werd opgehaald uit de wachtruimte en mocht de behandelkamer binnen gaan. Werd opgewacht door twee dames. Er werd niet voorgesteld wie mijn tandarts was. In mijn geval was er een tandartswissel geweest en was dit mijn eerste bezoek sinds langere tijd na een korte controle van een minuut, mocht ik weer gaan. Fijn dat alles in orde was. Maar had even een iets langere ervaring verwacht.
deskundig geholpen
Mijn ervaring is best wel goed het is alleen soms lastig om indien nodig niet snel terecht kunt maar heb ook begrepen dat er steeds te weinig tandartsen zijn wat natuurlijk voor beide partijen niet leuk is.
Goed geholpen
De laatste tandarts die mijn gebit heeft bekeken was in binnen 10 seconden klaar niet normaal Dus al meer dan een jaar geen controle meer gehad waardeloos
Vakkundig, netjes, vriendelijk.
Goede behandeling, en belangrijk aardige medewerkers!!!
Niks op aan te merken
Zo aangenaam mogelijk!
mijn mondhygieniste is voor mij een topper, vertrouw mijn gebit in onderhoud toe en doet dat op een geweldige manier ,altijd aardig ,vriendelijk en netjes .een tandarts heb ik niet meer in deze praktijk waar ik meer dan 50 jaar ben geweest ze kunnen er geen een vinden cq houden dus ben overgestapt naar een andere praktijk die pas is begonnen , maar bij de mondhygieniste daar blijf ik bij
Plezierige sfeer, kundige tandarts en mondhygiëniste, keurig op tijd. Wacht- en behandelruimte zouden nog iets gezelliger kunnen. Eventueel ook achtergrondmuziekje.
Je wordt hier altijd netjes en goed behandeld
Correcte behandeling.
Onpersoonlijk
Op tijd aan de beurt Vlotte controle
Vriendelijk personeel. Jammer dat er te weinig tandartsen zijn en dat er veel wisseling is. Vervelend om bij iedere afspraak een andere tandarts te krijgen. De tijd tussen controle en behandeling is soms erg groot.
Mooi op tijd zoals vooraf gepland. Altijd prima bij Ate
Zeer vriendelijk en goed geholpen . Tevreden klant
Ze doet het altijd goed
All I can say is that I am very pleased.
onder gebit was niet goed en die hebben goed gemaakt nu even afwachten na een maand dan moet het goed zijn. Tot nu toe zit hij goed. Dus tevreden
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen